Nevděk studentů!

Nestačím se divit článku,ve kterém studentka práv na Masarykově univerzitě v Brně zjistila fakt,že si vysoké školy účtují poplatky.O to víc mě udivuje drzost,že jde peskovat studentskou komoru Rady vysokých škol. Chtělo by se mi zeptat Heleny Zrůstové,nebo celé studentstké rady::Kolik studentů tu zde vystuduje z mých daní a zmizí v zahraničí,kde podporují jinou ekonomiku?!Nebo ještě lépe,vzdělání mé ženy mě vyjde na 15000 Kč/za rok,mohu si také stěžovat studentské radě?!"

Jak už jsem tu jednou psal,práce tu není placená jako v Německu,nebo Rakousku.Pak teda jděte studovat tam a uvolněte místo studentům,kteří chtějí pracovat zde v Česku!

Můžete mi tu argumentovat vysokou nezaměstnaností,ta se ale převážně týká absolventů základních škol.

Můžete mi tu argumetnovat obory,o které je na trhu malá poptávka,ty jste si ale vybrali dobrovolně!

A napadá mě poslední otázka:"Jak můžu od svých volených zástupců očekávat nějakou zodpovědnost,když se parazitování učí už na školách?!

Od současného ministra školství pana Fialy bych ocenil snahu finančně zajistit ty obory,na které je v Česku poptávka a hlavně dát studentům jasně najevo jakou ekonomiku mají v případě,vystudování za státní peníze,podporovat!

Autor: Michal Svoboda | neděle 10.3.2013 8:55 | karma článku: 22,14 | přečteno: 822x