Australští moderátoři odkryli systém,jehož jsme součástí.

Tak tu máme nové téma o kterém se bude opět dlouho diskutovat na internetových diskuzích.Dvojice australských moderátorů si "vystřelila" z anglické sestřičky,která potom spáchala sebevraždu.V telefonátu do nemocnice,kde se představili jménem Královny Alžběty a prince Charlese,vyzvídali zdravotní stav Kate manželky prince Williama.

"Jestliže nás pohoršuje,nebo irituje,způsob jak moderátoři svou práci vedou,proč sledujeme pořady typu-Mrázek ústředna,který v českém podání kopíruje australskou verzi,nebo test věrnosti?"

"Jestliže považujeme vtipy,kdy si někdo z někoho "vystřelí" za hloupé,proč sledujeme pořady typu:Neváhej a toč,nebo Natočto?"

Bez ohledu na to,jak moc budou moderátoři potrestáni (vytrestaní už jsou),je to především systém založený na nejnižších lidských pudech.Systém,ve kterém se valná většina posluchačů a diváků ráda baví na cizí účet. Stačí se podívat na sledovanost Youtube.Je tu konkrétní poptávka(divák,posluchač) po produktu (mediální tvorba) a producent na ni jen reaguje.Zajímalo by mě,kolik kritiků-moralistů-tento systém pravidelně podporuje pravidelným nákupem bulváru,nebo sledováním vyše zmíněných pořadů!

Kdyby se každá oběť nepovedeného vtipu zachovala stejně jako zdravotní sestra,populace na planetě by se výrazně snížila.Je to jen ukázka případu,kdy se jde se džbánem tak dlouho pro vodu,až se ucho utrhne. Co to ale znamená?

Je chyba v moderátorech,kteří dělali svoji práci?Když je zavřeme do vězení,systém se bez nich obejde.

Je chyba v producentech,kteří dělali svoji práci?Pak zrušte Mrázka a všechny televizní pořady,kde se vysílají vtipná videa a také bulvár.Je to jen reakce na poptávku!

Je chyba v posluchačích a divácích?Na tuto otázku nechť si odpoví každý dle svého svědomí.Jestli těm producentům náhodou "neženeme vodu na mlejn".Stačí si jen připomenout výše zmíněný test věrnosti!

Jsou pro nás tyto pořady životně důležité?

Příšte si můžeme zadiskutovat o pořadech:"Výmena manželek,Bigbrother............" 

Autor: Michal Svoboda | pondělí 10.12.2012 14:16 | karma článku: 15,26 | přečteno: 1182x