V čem je nacismus horší než komunismus?

Aneb proč je jedno z toho zakázané a druhé ne? Tohle mi vážně hlava nebere, protože v důsledku mi to přijde stejné.

Dnes jsem viděl video, kde Věra Sosnárová popisuje svou cestu na Sibiř a svůj život v gulagu, kde ji drželi hrozivých 19 let. Nebudu tady popisovat co jí tam dělali za věci, to si v případě zájmu zvládnete dohledat sami, smutnou pravdou však je, že cokoliv z toho, co popisovala, jakákoliv jednotlivost, by vám pokazila celý život. Měl jsem z toho pocit, že bych tam nepřežil ani den. A taky mě napadlo, že jakýkoliv nacistický koncentrák by byl lepší volba. A víte proč? Protože žádný nacistický koncentrák netrval 19 let. 19 let toho nejhoršího, co si dokážete představit...

Nedá se mluvit o zvěrstvech. Zvířata by nic z toho nikdy nedělala. Tohle je lidství. Chováme se tak ke zvířatům a chováme se tak k jiným lidem, když nám to režim povolí. My tady nyní režim nemáme, zatím, ale máme dobře našlápnuto. Jsme rozdělení, máme v čele lidi, kteří na nás pracují. A navíc, na světě existují země, kde se takové hrozné věci, které se staly Věře Sosnárové, dějí jiným lidem. Namátkou třeba KLDR, nebo naše milovaná matička Čína, za kterou se tady elity snaží kopat.

Teď jsem se dočetl, že se na nás Čína zlobí a že nás bude trestat za to, že si šéfové BIS a NÚKIB dovolili varovat před hrozbami... však vy víte jakými. Ano, je řeč o Číně, která vám zaživa vyřízne z těla ledviny jen proto, že může a že je má komu prodat. A to je důvod, proč nemůžeme zakázat komunismus, protože to bychom svého šikmookého tatíčka naštvali ještě víc. Navíc většině lidí v této zemi vyhovuje k Číně hledící Miloš Zeman na hradě. Lidé volí extrémistické strany, spousta by jich komunismus chtěla, tak by bylo nemístné něco tak populárního rušit.

Nezbývá než doufat, že se Věra Sosnárová nedožije slíbené popravy za to, že si pustila pusu na špacír. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Sviták | pátek 11.1.2019 8:00 | karma článku: 28,30 | přečteno: 799x
  • Další články autora

Jan Sviták

Neočkované zrůdy

22.7.2021 v 22:47 | Karma: 29,27

Jan Sviták

O očkování

10.3.2021 v 16:01 | Karma: 20,38

Jan Sviták

Ne, nejsme na kolenou

15.10.2020 v 9:31 | Karma: 24,42