Outdoorová onanie

V noci jsem to četl na stránce iDnes. V Kobylisích nějaký chlapík onanoval na stráni pod dohledem paní, která na něj zavolala policii. Pak mě to odkázalo na článek z loňského roku, kdy nahý muž vyšplhal na strom a onanoval tam. Opět byl bedlivě sledován a nakonec zadržen. A protože se blíží jaro, rozhodl jsem se tomu tématu pár řádků věnovat.

Mnohdy zajímavější čtení, než samotný článek, poskytne diskuze pod ním. Většinou tam dochází k zajímavým přestřelkám, u těchto dvou článků došlo kupodivu k názorovému sjednocení. A musím říct, že jsem pozitivně překvapen veřejností, která byla k dobrodružství tohoto typu vcelku... benevolentní. 

V první řadě tady máme onanujícího. Abyste si pohonili lachtana pod širým, stověžatým nebem, musíte mít v sobě kus exhibicionisty, o tom žádná. I když si najdete nefrekventovaný kout, jako ti dva muži ze článků, které jsem četl, musíte počítat s publikem.

Oba dva muži měli výdrž, to se musí nechat. Ten včerejší si drandil karla hodinu, ten ze stromu dokonce tři. Jen si to představte! Tři hodiny onanovat, to už musí být člověk labužník. Více zarážející je jiná věc. Toho včerejšího onanistu celou tu hodinu pozorovala žena a až pak zavolala na policii. Co je to za člověka? Hodinu někoho šmírovat a pak ho udat. Chápu to tak, že nešlo nic v televizi a člověk se zabavit musí. Ale tak nějak si říkám, kdyby mě pohoršil onanující muž, zavolám mu ochranu a pomoc hned co ho spatřím. 

A ještě zajímavější je případ stromového muže. Představte si, že toho pozorovali tři muži celé ty tři hodiny. Dokonce si na něj vzali dalekohled. To mi přijde absolutně ujeté. Voyerství jako vyšité. Spíše si dokážu představit, že ve stresu, kterým jsme neustále obklopení, může být velmi osvobozující svléci si šaty a vyšplhat na strom. V koruně je jiný svět. Jiné světlo, jiný vzduch, nejezdí tam auta, nechodí tam lidé, je to jako zkratka ze šílenství do oázy klidu. A tak proč si neudělat dobře, než vás dostihne úřední šiml, aby vás vtáhl zpátky do reality?

Kdybych měl patřičný skill, taky bych na nějaký strom vylezl, ale se svou šikovností se do koruny dostanu maximálně po vichřici. A to prostě není ono.

 

Autor: Jan Sviták | pátek 6.3.2015 14:42 | karma článku: 32,38 | přečteno: 4578x
  • Další články autora

Jan Sviták

Neočkované zrůdy

22.7.2021 v 22:47 | Karma: 29,27

Jan Sviták

O očkování

10.3.2021 v 16:01 | Karma: 20,38

Jan Sviták

Ne, nejsme na kolenou

15.10.2020 v 9:31 | Karma: 24,42