Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

xKROKODYLx

23. 7. 2011 6:19
CO MNE PREKVAPUJE...

CO MNE PREKVAPUJE je fakt, ze nekteri blogeri ani pod svym 'dilem' neotevrou diskusi, a kdyz otevrou, tak nejsou schopni ci ochotni svuj nazor obhajit ci vedst nejakou debatu. Mistni autor je, jak je videt, toho zarnym prikladem.

0 0
možnosti
S

seniorecek

23. 7. 2011 21:56
Re: CO MNE PREKVAPUJE...

Dobrý den,

pane KROKODYLe, jste na omylu, VŽDY jsem schopen a ochoten vést debatu, nicméně jsem přesvědčen, že níže už bylo "řečeno" vše. Nemám potřebu dále se vyjadřovat.

Děkuji, mějte se fajn.

0 0
možnosti
MN

lunak

21. 7. 2011 11:34
To je naprostý omyl!

Copak pro knihovnu stojí internetové připojení více než pro normálního smrtelníka? Bavíme se o nákladech ve výši stokorun, proč by na to obce neměly mít? Mrhají daleko většími částkami na naprosté ptákoviny, takhle opravdu mají možnost pro své spoluobčany udělat něco užitečného... Ostatně veřejně přístupný portál státní správy musí mít každá obec ze zákona, proč by nemohl být třeba v knihovně? A že se kvůli tomu prý budou zavírat veřejné knihovny? Co má společného internet a provoz knihoven?

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

21. 7. 2011 15:30
Re: To je naprostý omyl!

Autor pracuje dle vseho v knihovne... Uz je spojitost a duvod narku zrejma? ;)

0 0
možnosti
M

Mychal.B.

21. 7. 2011 9:44
Hm, prý to ani obce neutáhnou dofinancovat

To mi řekněte, kterou obec (takové velikosti, která má i knihovnu, nemluvím o vesnici s 8 domy) položí pětikilo měsíčně...

0 0
možnosti
PV

xKROKODYLx

21. 7. 2011 9:05
JSTE PANE NAPROSTO MIMO...

''Opět berete zase jen chudým. ''

V tomto pripade se rozhodne nic nebere chudym, pouze se stat snazi setrit, tedy to co SEBRAL BOHATYM a nestaci to pokryt sluzby ktere ZDARMA pro ty chude stat poskytuje, tak se proste musi bud JESTE VIC SEBRAT BOHATYM a nebo omezit zdarma poskytovane nebo dotovane sluzby.

Vidimm, ze vy jste asi pro, sebrat jeste vice jinym. Nemam pravdu? A jeste tomu predpokladam rikate spravedlnost.

Neni vam z toho na zvraceni?

PS: pomijim to ze jste jak rikate invalida, tem bych pro zpelseni zovta nekolikanasobne zvysil podporu ale to nema s tim na co poukazujete ve clanku vubec nic spolecneho. ;-O;-€Rv

0 0
možnosti
S

seniorecek

21. 7. 2011 9:40
Re: JSTE PANE NAPROSTO MIMO...

Dobrý den,

předně, podsouváte něco, co v článku rozhodně není, "sebrat ještě více jiným..." takže mi na zvracení určitě není.

Dále, s metodikou "šetření" na vládních a ministerských úrovních jsem velmi dobře obeznámen, článek nevznikl jen s prostých pohnutek.

Nebo snad chcete zahájit diskuzi o (ne)šetření na zmíněných úrovních? Zcela jistě bychom se dostali k vyvrácení smysluplnosti příspěvku, který jste napsal.

Mějte se hezky.:-)

0 0
možnosti
R

Roman36a

21. 7. 2011 8:44
No to je strašná tragedie.

Já osobně záměr vlády vítám. Pokud něco stojí miliony, pak se cestou dost velká část peněz ztratí. Na internet nepotřebujete kdoví jakej počítač. Na to stačí deset let staré železo + monitor za 2.500 Kč. Řada bank čas od času "provětrává" svůj počítačový park, levně rozprodává zaměstnancům a jistě by byla ochotná za malou raklamu pár kousků věnovat malým knihovnám. I ta nejmenší radnice je k internetu připojená, takže není problém připojit i knihovnu. Berte to tak, že náklady na PC + internet jsou pro obce minimální, téměř nulové a pokud zastupitelé chtějí, můžou tuto službu pro občany zachovat.

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

21. 7. 2011 8:52
Re: No to je strašná tragedie.

ano, temer nulove...tak proc je rusit ci zpoplatnovat.....nejak si protirecite, nejdriv neco stoji miliony, velka cast penez se ztrati - to by nas melo zajimat kam a ne to otrocky nahrazovat rusenim ci zpoplatnenim. A na konci rikate, ze naklady jsou  temer nulove.

0 0
možnosti
JB

baranka

21. 7. 2011 8:09
Tak knihovníci nepu

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1721x
Jsem člověk, mám rád lidi, rád pro ně píšu, i tady:
http://www.povidky.asp2.cz
kdyby náhodou na blog idnes nenarazili. :)