Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-) Ptal jsem se na cenu toho domu! Všechny diskusní příspěvky jsou pryč. Proč?

0 0
možnosti

Taky by me to zajimalo.

0 0
možnosti

8-o nooo nazdar. 

Tak jednak mám silný pocit, že vůbec netušíte jak psát blog. 

Druhak - ony jen ženy utírají prach, že to tak zdůrazňujete? 

Dům je dispozičně zajímavý, ale měnit okna za střílny bych nikdy, ani kvůli úsporám, nechtěl. Přiznaný beton na stopech se mi líbí v různých ateliérech, nikoli v takto skoro klasickém bydlení. 

Ložnice navazující přímo na garáž je minimálně divná a chybí mi druhá ložnice, pro návštěvy, nebo až bude jeden z páru třeba chrápat, za to jsou tam tři pracovny, což je zase zbytečně moc, pokud je to dům důchodců, ne?

1 0
možnosti

Ja bych zase nechtela velka okna do ulice, ale naopak do zahrady do intimniho prostredi a smerem ke slunci, jak to udelali architekti. Nektere domy jsou do ulice uplne uzavrene. 

S tim utiranim prachu ...to bych teda taky nezduraznovala. 

Pro vsi snaze, nevidim tri pracovny a garaz nikde nenavazuje na loznici. Jako druha loznice se da pouzit pracovna, ta ma i vlastni wc a sprchu. 

Ten dum se mi moc libi.

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 719x
Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.