Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Základem dobré směny je kvalitní smlouva.  Bohužel dnes stát vydal tolik metodik, že vám vaše kvalitní smlouva může být k ničemu, pokud nebude v souladů se státními pravidly.  Je jasné, že strana, která se tím denodenně zaobírá má v tomto jasnou převahu a téměř vždy se pojistí takovým způsobem, že vám dá k podpisu smlouvu, která se dá u soudu vždy zpochybnit na základě státních pravidel.   Držím vám palce. R^

0 0
možnosti
Foto

Protože nejsem stavební firma a nepodnikám v oboru stavebnictví. Jak bych si fakturovala náklady ? Že bych si otevřela novou živnost ? Tuto práci může provádět i nekvalifikovaný zaměstnanec dle technických listů, ale stavební firma (s oprávněním k podnikání v tomto oboru) bude pravděpodobně považována (a byla bych tomu ráda) za živnost vázanou. :-)

0 0
možnosti
PS

Proc si na tu strechu nevylezete a neudelate to sama ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 719x
Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.