Fenomén léčitelství.

Každý, kdo se rozhodl, že bude léčit druhého, cítí. Vnímá, jak lidé trpí. A soucítí s nimi. Pochopil, že člověk se potřebuje vypovídat a vnímá, že nemocnému nikdo nenaslouchá a že se cítí být na světě sám, nebo nepochopen.

Existují 4 druhy léčitelů :

1. typ - žádá peníze, protože má záměr léčit. Žije a vnímá svůj život stejně jako Vy sám, je s Vámi na stejné vlnové délce, jako jste Vy sám. Svým záměrem může pomoci a mnohým také pomáhá. Problém je v tom, že léčí ze svého ega. Jeho svět je v Beta hladině, jako ten Váš. . . Přebírá všechny Vaše kvality do svého dalšího života včetně Vašich nemocí a aby se s nimi vyrovnal, musí se s nimi poprat stejným způsobem, jako to děláte Vy sám. — (– cítím se smutně)

2. typ léčitele : Je ochoten pracovat pro Vás zadarmo, protože s Vámi soucítí. Jeho mysl a záměr je v hladině Alfa. Byl by potěšen, kdybyste se natolik uzdravili, že byste sami a rádi nějakou částkou do jeho života přispěli, jako vyjádření své vděčnosti. To, co od Vás přebere nevědomky (bývají to vlastnosti, které máte společné, takže se v něm vlastně posílily, což nemusí být pro něho osobně příjemné) je schopen svými technikami zvládnout, ale svoji činnost považuje za svoji práci. — (– cítí se pobaveně)

3. typ léčitele : K lidem, jimž pomáhá cítí sounáležitost. Cítí, že mezi ním a ostatními lidmi není žádný rozdíl. Vnímá jejich potřeby jako svoje vlastní. Už to není jeho práce. Je to bytostná potřeba. Dostane-li za odměnu 500,- nebo 5,000,- (jen podle vlastního uvážení jím léčeného člověka), je mu to jedno. Nezáleží mu na tom. Bude mít stejnou radost, jako kdyby nedostal nic. O žádnou odměnu nestojí, ani žádnou nežádá. Jeho zásah bývá nezřídka i v hladině theta, protože žije v takové hladině trvale. — (– mám radost)

Tento 3. typ léčitele nepřebere žádné z Vašich nemocí, ani kvalit. Nemá s Vámi již nic společného.

A pak ještě existuje 4. typ léčitele. Setkala jsem se s ním (a ne poprvé) také v tomto týdnu. Již Vám nepředává žádné energie, protože si uvědomuje, že Vám předává dokonalost, v níž sám žije. Je to jakási Vámi nerozbitná a nenarušitelná informace, změní pro vždy Váš kód. Působí na všechny, kteří se s ním setkají. Protože léčitelství je vlastností jeho života. Vezme-li si peníze, dává je organizátorům svých přednášek, tedy svým zaměstnancům. Pro sebe nežádá nic, protože on už má všechno, co potřebuje. — (– cítím se šťastně)

 

 

Autor: Jaroslava Švajcrová | středa 3.6.2015 12:31 | karma článku: 7,45 | přečteno: 468x