„Politický dinosauři“ mají šanci na výhru? Nasadili těžký kalibr!

V Ústeckém kraji se utkají Miloš Zeman za SPO a Jiří Paroubek za ČSSD. Miloš už vtipkoval, že na politické výpady konkurentů má připravené zbraně, jako například bývalého boxera pana Grégra! Že by se letos místo slov používali pěsti?

"Politicky dinosauri"SPOLecnost

 

Tohle je obrázek týdne na portál http://jachci.cz/ . V obrázku chybí text. Níže jsem uvedl vlastní návrh, který bude uveřejněn, pokud provozovatel nevybere Váš jiný. Když Vás při pohledu na obrázek napadne trefný text, napište jej prosím do diskuse s označením "text do obrázku". Ostatní prosím o hodnocení navržených textů. Ten nejlepší bude do obrázku vložen a zveřejněn od 19. 1. 2010 od 18:00.

Text bude vybrán podle hodnocení od Vás nebo případně ten, který se provozovateli portálu bude líbit nejvíc! V případě, že bude text vybrán a zveřejněn, autor vyhraje tričko Já Chci!

Můj text do obrázku:

"V Ústeckém kraji se ve volbách 2010 utkají Paroubek za ČSSD ze Zemanem za SPO! Strana „politických dinosaurů“ již avizovala, že má na případné předvolební výpady připravený těžký kalibr v podobě bývalého boxera Grégra! Strana Práv Občanů: Přejeme Vám hodně štěstí, ale nechtělo by to více mladší krve? Alespoň pro ten politický box, i když snad zůstane jen v úrovni slov!"

Výběr návrhu textu bude uzavřen v úterý 19. 1. 2010 v 17:00. Zveřejněn bude od úterý 19. 1. 2010 od 18:00 přesně týden, kdy ho nahradí nový obrázek týdne.

Jako takřka pokaždé, jsem hledal inspiraci ve zprávách. Nyní se točí zprávy hlavně kolem katastrofy a u nás kolem přívalu sněhu.  Do oka mi padl článek se Zemanem a „politickými dinosaury“. Odkaz na článek je níže jako související článek. No a nápad byl jako vždy na světě a výsledek už vidíte sami. Je to jeho návrat do politiky a příprava na volby našeho dalšího presidenta? Podle mého by určitě zájem měl a třeba se mu o tom i zdá. To čeho on sám nedocílil, se jeho politickému konkurentovi Václavovi povedlo. Na rozdíl od něj dosáhl politického vrcholu, pokud se to dá takto nazvat!   

Moc Vám děkuji a přeji Vám mnoho štěstí!

Autor: Kamil Suškleb | pondělí 18.1.2010 22:30 | karma článku: 9,08 | přečteno: 1206x