Za kačku svlíkačku

„Chceš se podívat, nebo se mám svlíknout?“ dolehlo ke mně z bezděčně zapnuté televize. Nevěřícně se otočím, abych zjistila, co to o půl druhé ráno dávají. Můj první odhad na nějaký ten erotický filmeček vzal za své, když jsem uviděla slečnu v kraťáskách a tílečku (těsně obepínající její objemný hrudník) stojící u kola připomínající zlaté časy báby Tutovky.

„Svlíkni se..“ řekl hlas na telefonu. Zaostřila jsem. Slečna si bez rozpaků sundala kráťásky (padl spodek) a na obrazovce se objevila v krajkových kalhotkách lososové barvy. Sním či bdím? Co to, proboha, je? proběhlo mi hlavou… Upustila jsem od původního úmyslu dojít si pro sklenici mléka na spaní a posadila jsem se zpátky na postel. Tak na to se podívám….
„Jen připomínám, že sledujete soutěžní pořad Za kačku svlíkačku…ano, kdo je tam…?“ Nevěřím svým uším ani to, co vidím.
„Tomáš..“ řekne další hlas na telefonu.
„Ahoj Tomáši….tak co budeme hrát?“ Tomáš si vybírá kolo štěstí a zase padá spodek. Ani Tomáš se nechce podívat a dává přednost tomu, aby se vnadná blondýnka svlékla. Padl spodek – bude tedy sundávat spodní část svého oděvu. Na chvilku mi hlavou prolétla (zpětně vzato dost pošetilá) otázka, co asi ještě může pod tím kousíčkem krajky mít, ale hned je jasno… Ani nemrknu a slečna tam stojí nahá od pasu dolů a ukazuje mi svou vyholenou prcinu. Nenucenost bych jí mohla závidět.
V úžasu jsem si mnula ospalé oči a vzpomněla jsem si, jak mi máma jednou vyprávěla, jaký měla šok, když jednou u televize usnula a probudila se, když běžel South Park, o kterém do té doby neslyšela….
Slečna se loučí  s Tomášem a čeká na dalšího volajícího, který zaplatí 90,-CZK za minutu hovoru, aby ji mohl svléknout. Já jsem nečekala, viděla jsem víc, než jsem vůbec doufala…. Ke spánku jsem uléhala s nostalgií po době, kdy jste mohli  za kačku dostat tak akorát frkačku.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adriana Suska | neděle 13.6.2010 15:18 | karma článku: 31,84 | přečteno: 24681x
  • Další články autora

Adriana Suska

Lovestory

25.7.2013 v 17:28 | Karma: 17,94

Adriana Suska

Kde já bych bez tebe byla...

13.6.2012 v 16:55 | Karma: 13,35

Adriana Suska

Kodex nevěrníka

5.8.2011 v 23:41 | Karma: 37,76