Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

moorhuhn1

26. 1. 2010 17:47
Všechno špatně!!!

Být týmový hráč je ta jediná správná cesta. Všechny zbloudilé duše, které nejsou týmovými hráči, by se měly zúčastnit akce, kde se být týmový hráč snadno a radostně naučí.

Ta skvělá a úžasná akce se jmenuje TEAMBUILDING. Jak již název napovídá, bilduje se na ní tým. Začíná se většinou pozvolna, polehoučku, představením se navzájem. Ideálně v kolečku, kde nahlas řeknete jak se jmenujete, co děláte, a aby si vás okolí lépe pamatovalo, máte dodat nějaký rádobyvtipný dovětek na stejné písmeno jako má jméno. Plácnete první blbost, co vás napadne, načež na vás další dva roky kolegové na chodbě s gustem pokřikují "Améboidní Ádriána", a ve vás roste chuť je hromadně povraždit.

Ale jdeme dál, dáme si kolečko na zahřátí. Ideální je variace hry na babu, kde se běhá a polehoučku se dostáváme do varu. Zde již přijdou k úrazu první duše, které nejsou hodny stát se týmovými hráči, a s vymknutými kotníky odchází do hlubokého opovržení ostatních. (pokrač.)

0 0
možnosti
M

moorhuhn1

26. 1. 2010 17:48
Re: Všechno špatně!!!

My lepší to ale přežijeme a posouváme se do dalšího kola, přituhuje! Nyní se budeme přesouvat za pomoci něčeho, na něčem, poslepu rozmotávat provazy, a to vše tak, aby nás tam třikrát víc než je třeba a pletli jsme se. Zde je první možnost kolegy pošlapat, poválet a osahat, využijte toho! Během bojů vypadnou další nehodné duše a mizí v propadlišti dějin, fasujíc přitom výpověď pro porušení pracovního řádu, neboť pravý budoucí týmový hráč překoná tyto nástrahy bez úhony.

A je zde oddychová pauza na oběd. Tají se nám dech, co bude potom. Střelba z luku! (nebo podobná pitomost). Jásáme, když se nám po hodině daří ze tří metrů trefit jedním pokusem z třiceti vycpaný pytel znázorňující prase, a máme pocit, že s nožem a křesadlem přežijeme i na Aljašce jakkoliv dlouho. A příchází zlatý hřeb programu - vysoká lana! Na žádném teambuildingu nesmí chybět. (pokrač.)

0 0
možnosti

Clara Shot

26. 1. 2010 13:04
Nerada součástí akcí, které nemáš pod kontrolou..?

Hm, hm, hm..

0 0
možnosti
L

Luisa

26. 1. 2010 18:09
Re: Nerada součástí akcí, které nemáš pod kontrolou..?

;-D;-D;-D (myslím, že psala o... PRÁCI! ;-))

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

26. 1. 2010 9:26
ale tohle je definice týmové práce:

"schopný leader, rozdělí týmu práci, tedy každému jednotlivci dá zadání,

co, jak a do kdy má odevzdat, a k tomu dostatečnou svobodu potřebnou k

vykonání úkolu"

0 0
možnosti
AS

Adriana

26. 1. 2010 9:35
Re: ale tohle je definice týmové práce:

Tak v tom případě bych i týmový hráč být mohla...nicméně - já se i na škole vybírám nepovinné semináře podle toho, zda se pracuje ve skupině nebo individuálně...skupinovým se vyhýbám.

0 0
možnosti
KH

klarisah

26. 1. 2010 9:23
Individualisti

jsou taky občas na pěst. Historka s tablem mi připomněla, kterak jsme se spolužačkami dohadovaly nad šerpama na maturitní ples a naprosto demokraticky jsme se shodly na fialové... A Individualistka šla objednat šerpy a objednala černé (protože ona prostě chtěla černé), čili jsme vypadaly na maturiťáku půvabně, chyběla nám už jen rakev. Jinak pěkný článek, samozřejmě R^

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

26. 1. 2010 9:28
Re: Individualisti

Správná individualistka by objednala všem fialové, a sobě černou. Zmíněná dotyčná byla jen blbka se syndromem nutkavého sebeprosazení.:)

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

25. 1. 2010 22:39
:-)

Týmová práce funguje. Ale pouze v několika případech: 1) Jedná se o lumpárnu (to se tým shodne úplně bez problému), 2) u Japonců, mravenců a včel 3) Když týmu vládnu ocelovou pěstí a spravedlivou kázní (ale oblibu za to člověk nezíská)

0 0
možnosti
AS

Adriana

26. 1. 2010 9:01
Re: :-)

No asi tak... ;-)

0 0
možnosti

M. Šimánková

25. 1. 2010 22:10
Maturák...

absolvovala jsem ho s velkou nechutí a zdravý rozum mi zabránil dělat s ostatními kozami půlnoční překvapení, kdy kozy navlečené v bílých pláštích křepčily a vrhaly po sobě talíře z papíru na hit z Holek z porcelánu.... Něco jako ty selky... Jak Vám rozumím! R^

0 0
možnosti
S

stepulka

25. 1. 2010 20:35
:-)

R^.

Zasmála jsem se a opět se vrhám do práce.

Zcela netýmově individuálně sedím v kanceláři (a ještě dlouho budu) a píšu projektové zprávy. :(.

0 0
možnosti
  • Počet článků 56
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3983x
Žena

Seznam rubrik

Oblíbené knihy