O kompatibilitě

Na světě je spousta nádherných ženských a i chytrých, ale aby to stálo zato musíte být kompatibilní... To platí i o chlapech.

Po světě běhá spousta fajn chlapů, ale co je to platné, když vám vysvětluje, že byste měla nosit barvy, když vy si vystačíte s černou a největší úlet ve vašem šatníku je žlutá mikina? Takové to bylo teď naposledy.

      A pak sedíte se svým bývalým na pivku, bavíte se, kecáte hodiny a smějete se a vám najednou přijde líto, že si takhle nemůžete povídat s tím, který vás v posteli vodí do říše divů. Ten vám sice čte pohádky, ale jinak je komunikace mezi vámi rovna napjatým vztahům mezi Severní a Jižní Koreou. Jste bojovník, tak to nevzdáváte. Jste dospělá a problémy řešíte, neutíkáte před nimi. Jakkoliv vám připadá, že řešit problém v komunikaci komunikací, je jen další Hlava XXII vašeho života.

      Ve čtyři hodiny ráno máte naléhavou potřebu to vyřešit (definitivně) a taky se vám stýská a on vám na schodech u domovních dveří řekne to, co vy už víte, ale byla jste srab to vyslovit. Jenže jestli něco opravdu neumíte je čekat a tápat. Asi byste měla být smutná, ale nemůžete se zbavit pocitu, že vám někdo konečně vytáhl špunt ze zadku a ta úleva, že se (na to) konečně můžete vy….. !

       Vyrazíte si s holkama a Francouzovi, co vám chce koupit panáka, řeknete: „Ta tvoje angličtina není špatná. Na Francouze…“ Kamarádka řve smíchy a chudák Francouz je nesvůj. Schytal to za celé mužské pokolení. Jo, život není fér. Tancujete do pěti do rána. Ráno se probudíte a spolužák vám na zprávu, jaká je přednáška a zda se máte obtěžovat vůbec vylézt z postele, odpoví: „Jak já to vidím z Kanárských ostrovů, vzdělání je důležité…“

     Ještě v posteli si prohlédnete fotky z minulé noci a najdete jednu, na které vy i kamarádka vypadáte jako byste měly stopadesát kilo, což nemáte ani dohromady. Nemůžete se přestat smát, fotku si vytisknete a přilepíte na ledničku. Červenou fixou nad ni napíšete: NEŽER! Vedle toho napíšete jméno postelového boha, pomlčku a slovo nekompatibilní.  Opět sama, ale svá. Ber nebo nech být.

Autor: Adriana Suska | sobota 23.5.2009 12:22 | karma článku: 17,10 | přečteno: 1616x
  • Další články autora

Adriana Suska

Lovestory

25.7.2013 v 17:28 | Karma: 17,94

Adriana Suska

Kde já bych bez tebe byla...

13.6.2012 v 16:55 | Karma: 13,35

Adriana Suska

Kodex nevěrníka

5.8.2011 v 23:41 | Karma: 37,76