Letní lásky..s kondomem nebo bez?(reakce na blog Romana Potoczného)

Hned zkraje musím říct, že poslední letní lásku jsem měla, když mi bylo patnáct. Na zábavě u Vranovské přehrady jsme spolu skákali na skladbu Láďa má velkou hlavu a pak jsme se v objetí přesunuli ven za budovu záchodků, kde jsme dali naší touze volný průchod. Má letní láska se tenkrát spokojila s vášnivým mačkání mého zadku. Kondom jsem tedy řešit nemusela. Druhý den byla jediným následkem bolavá čelist.

Od té doby jsem nikdy nepropadla kouzlu žádného muže tak rychle a vášnivě, že bych mu ukazovala byť jen lem mých kalhotek, ten samý den, což má na svědomí má docela konzervativní výchova. První kondomy jsem dostala k šestnáctinám s tím, že ten ejc (rozuměj AIDS) je přece všude a musím se chránit. To vám možná až tak konzervativně nezní, ale v podstatě to bylo v duchu Better safe, than sorry. Navíc mi doma tloukli do hlavy, že přece toho kluka musím nejdřív poznat, než s ním budu spát. A tohle v té hlavě tak nějak zůstalo, i když netvrdím, že jsem vždycky znala rodné jméno jeho matky.

Ale zpátky k tématu. Všichni víme, že sex je lepší bez kondomu. Pocitu kůži na kůži se nic nevyrovná, a nemusíte pořád kontrolovat, jestli náhodou nesklouzl nebo někde neuvízl (rozumějte kondom).

Navíc - navlékání kondomu, zvláště je-li partner obdařen, je noční můra (Romane, fakt! to nemá s hravostí co dělat, a můžeš trénovat na banánu jak dlouho chceš!), co si budeme povídat (a z nějakého důvodu nejsou v České republice k dostání kondomy velikosti XXL jako třeba v Německu).

Ale....jak to říct  slušně – do letní lásky bych bez kondomu nešla. Chlapský argument: kdybych si myslel, že je to rizikové, tak bych do toho nešel, je to dost chabý. Žádný chlap nemá tušení, s kým ta holka byla předtím a z jejích očí to nepozná. Nedávno jsem byla na HIV testech, žádný zvláštní důvod, ale jak říkala ségra, která sama byla několikrát: Jdi už pro klid své duše.

Těch pět dní čekání na výsledek bych nepřála ani největšímu nepříteli. První dva dny jsem měla konstantní náběh na infarkt, třetí jsem propadla letargii a čtvrtý jsme s partnerem přemýšleli, ze které skály skočíme. Výsledky dopadly dobře, ale ta lekce stála zato. Takže pánové, až vám nějaká divoženka zašeptá do ouška: A nebylo by to bez kondomu lepší?, zvažte svou odpověď.

Původní blog Romana Potoczného na:

http://potoczny.blog.idnes.cz/c/96946/S-kondomem-nebo-BEZ-do-15-ti-let-nepristupne.html#t2

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adriana Suska | pátek 14.8.2009 12:03 | karma článku: 22,42 | přečteno: 3456x
  • Další články autora

Adriana Suska

Lovestory

25.7.2013 v 17:28 | Karma: 17,94

Adriana Suska

Kde já bych bez tebe byla...

13.6.2012 v 16:55 | Karma: 13,35

Adriana Suska

Kodex nevěrníka

5.8.2011 v 23:41 | Karma: 37,76