Kodex nevěrníka

Není to tak dávno, co jsem psala Kodex milenky, a mám pocit, že by nějaký ten manuál užili i nevěrníci (nevěrník je babiččin eufemismus pro děvkaře a kurevníky). Pánové, pánové…

Nebojte, nebudu moralizovat ani zpochybňovat vaši roli lovce, tedy alespoň dneska ne.. Chápu, že pestrost je kořením každého jídla a po několika letech v posteli by nudila i ta, o které jste snili v pubertálních letech a nad rozevřeným časopisem jste jí věnovali veškeré své mechanické úsilí. Ale proboha…

Máte-li vztah, partnerku máte rádi, ale občasné osvěžení někde jinde s někým jiným nebo stálou milenku si prostě neodpustíte? Říkat fajn, to bych přeháněla, ale budiž. Pokud ale nechcete, aby vám vaše partnerka sbalila kufry, dopřejte jí alespoň tolik respektu, že svou nevěru utajíte. Jak na to?

Když jdete do kina s Vladimírem a sprchujete se před kinem a sprchujete se po kině, je to podezřelé.

Když zničehonic začnete vysávat byt s mobilním telefonem v kapse, berete si telefon na záchod a do vany nebo psa na procházky osmkrát denně, je to podezřelé.

Když zničehonic začnete chodit večer běhat, je to podezřelé.

Tvrdíte-li, že vlak/autobus měl zpoždění, byla bouračka, dopravní zácpa nebo podobně, zjistěte si, že vlak neměl výluku, autobus opravdu jel, že byla nějaká bouračka a že ulice, po které jste musel jet oklikou není už půl roku zavřená. Znám případ, kdy partnerka doslova utloukla nevěrníka argumenty – v jedné ruce jízdní řád a v druhé ruce paní z informací Českých drah na telefonu.

Stejně tak když přijdete domů a voníte dámským sprchovým gelem, nevyhnete se otázkám.  A pánové, přiznejte si – vy neumíte lhát.

Pro vás hraje fakt, že každá žena raději něco neví, proti vám náš ženský instinkt. Přát štěstí vám nebudu, ale věděli jste, že ženy své nevěry tají mnohem lépe než muži?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Adriana Suska | pátek 5.8.2011 23:41 | karma článku: 37,76 | přečteno: 10481x