Už jsem pochopil proč Rath potřebuje být hejtmanem

Nějak mi vrtalo hlavou, proč poslanec David Rath tolik usiluje utkat se na otevřeném kolbišti se svým sokem Petrem Bendlem. Vždyť už jedno korýtko má. Velmi slušné korýtko, krom poslancování též vede jeden výbor jeho odborností nejbližší.    

A to není vše. Má jakousi privátní kliniku a též sám ambulantně léčí. No co to ten David vše nestihne…. Ale asi mu to vše je málo, dvě ženy a dvě domácností něco stojí.


David Rath je pověstný elegán. Občas si všímám, co nosí muži na sobě a na tomto politikovi mne před časem zaujala krásná modrá košile s bílým límečkem. Tu ji má jen tak ležerně bez vázanky, jindy s vkusnou kravatou. Časem jsem si začal všímat, že pan poslanec tuto košili má asi rád, že si ji zřejmě oblíbil, ví že mu sluší a tak ji nosí často.


Možná častěji než by bylo vhodné. Až jsem začal mít podezření, které se mi následně potvrdilo, že časté nošení této fešácké košile možná nemá ani tak souvislost s její oblíbeností u jejího nositele, ale s prostým faktem, že moc jiných košilí pan poslanec prostě nemá.


Vše vyvrcholilo o tomto víkendu, který pan poslanec uzavřel vítězným tažením do čela středočeské vlády. Je sobota a v televizním zpravodajství se zjevuje David Rath opět ve své oblíbené, či skoro jediné košili. V diskusi na TV Pima žádná změna, v neděli stejná košile. V pondělním zpravodajství o jednání středočeského zastupitelstva pan Rath….. hádejte….. zase stejná košile. A turné uzavírá pondělními večerními Událostmi… v opět jemu tak milé košili.


Tak vám nevím.  Podezření, že je pan Rath chudý a proto potřeboval hejtmanské výložky doplňuji o možnost, že mu chybí i základní hygienické návyky.

 

Autor: Lubomír Šula | úterý 25.11.2008 12:55 | karma článku: 47,04 | přečteno: 24757x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97