Omlouváme se všem slušným čtenářům....

Museli jsme zavřít diskusi u tohoto článku kvůli vulgárním a neuctivým komentářům některých diskutujících, které už nebylo možno mazat jednotlivě.

O tom, že zemřel doktor Motejl jsem se dozvěděl večer z televizního zpravodajství. Pana Motejla jsem si vždy velmi vážil. Jednak jako excelentního právníka, jednak jako člověka s nevyčerpatelnou dávkou lidství a také jako člověka,  který podstatnou část svého života obětoval boji za lidská práva jiných.

Jakmile jsem onu zprávu uslyšel, první co mne napadalo bylo, jestlipak někdo z kolegů o něm napíše vzpomínkový blog. Hned v druhém sledu mi hlavou proběhla asociace, jestli zase bude na hlavní stránce Idnes.cz u zprávy o jeho smrti zrušena diskuse. Dal jsem si na čas. Podíval jsem se na ČT 1 na vynikajicí film Krev zmizelého. Chvíli jsem pak nad strhujícím a smutným příběhem přemýšlel. A pak zapnul počítač, že se podívám jak to s článkem o úmrtí pana Motejla a diskusí vypadá. A čtenáři opět nezklamali.

Diskuse je uzavřena. Stejně jako v případě smrti Waldemara Matušky . Rovněž tak v případě skonu Jana Kaplického. Totožné je to v případě potratu Petry Paroubkové nebo při vážných zdravotních obtížích pana prezidenta Havla. A mohl bych hledat dál. To je jen výčet zrušených diskusí v těchto situacích na které si vzpomínám.

Chci vám vážení čtenáří říct asi tolik. Nikoliv islamismus, politická korektnost, multikulturalismus nebo environmentalismus přivede tuto civilizaci k úpadku či zániku. K zániku ji vedete vy! Svými převrácenými hodnotami, absencí sebemenší pokory, neúctou k jiným, neskutečným cynismem a pohrdáním lidskými životy!

Autor: Lubomír Šula | neděle 9.5.2010 23:05 | karma článku: 29,63 | přečteno: 1667x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97