Tady je Kalouskovo ... (oprava tady bylo Kalouskovo)

Mirek Kalousek a jeho TOP pomalu ale jistě korodují a míří k politickému dnu. Ukazuje se to, co veřejně nikdo nikdy neřekl, ale co chytrý čtenář tušil – TOP 09 nebylo nic jiného, než převlečení Odeesáci, kteří opustili značku ODS jako krysy opouštějí potápějící se loď. Rozhodně dobrá zpráva pro Česko.

 

Pozvolný rozpad TOP 09 je pozitivní zpráva pro nás pro všechny. Zparchantělé pravicové strany vážou nemalé procento slušných voličů, které naše společnost potřebuje k tomu, aby názorově kompenzovali levici. Společnost, která nemá vyrovnané portfolium voličů, propadá diktatuře.

Tak arogantního politika, jakým je M. Kalousek, abys pohledal. Nebude nikomu scházet, ani voličům, ani státní pokladně. A bratři a sestry, nebude nám scházet ani starý dobrý kníže Karel a jeho sněmovní chrápání. Věřte mi, nic excelentního pro naši společnost neudělal. Nenechte se mýlit propagandou a řečičkami vedenými špatnou češtinou. Vznikne nová pravice a bude o pár procent lepší. Nebude dokonalá, ale myslím, že bude přece jenom slušnější. A to je také dobrá zpráva pro Česko. Takže Mírku, Karle a kariérní mladý muži Hudečku – na politickou neshledanou.

Přeji všem čtenářům pěkný den.

František Študlar

 

Momentálně  nabízím ještě tyto články:

http://studlar.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=427285&bk=20983

http://studlar.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=428443&bk=48743

 

 

Autor: František Študlar | středa 15.10.2014 16:20 | karma článku: 35,65 | přečteno: 1964x