Skotsko dnes? Důsledek pravicového tmářství železné lejdy…

Přiznám se, že mně výsledek referenda nepotěšil. Držel jsem palce Skotům – jednak skutečným vlastencům a také všem těm, kdo mají plné zuby Velké Británie. Té staré dobré Velké Británie, která požehnala Hitlerovi Mnichov a dokonce mu podstrčila mnichovský diktát na britském diplomatickém papíru. Ano, řeč je o té staré dobré Británii, která zavírala oči před praktikami SSSR v roce 68, která spolu s Američany napadla několik států pod vylhanou záminkou existence zbraní hromadného ničení. A která zmasakrovala miliony barevných lidí v zámořských koloniích.

Bordel ve Spojeném království je mementem pro všechny české občany a zvláště pak pro ty, kteří trpí sebezničujícím politickým masochismem. A také pro ty, kteří stále ještě naslouchají politickým hazardérům z řad europoslanců. Řeč je o Janu Zahradilovi a Petru Machovi. Jsou to velcí přátelél železné lejdy a Británie… Pane Zahradile a Machu, nepochopil jsem, co vaše účinkování v orgánech Evropy kromě vysokých nákladů našemu státu  přináší. Přijdete mi jako svazáci, kteří z řad pionýra přešli do SSM a pak do KSČ. A pak do RVHP v Moskvě. To byl takový normální růst papaláše za bolševika. Malý kluk, co toho moc neuměl a nechtěl dělat rukama. Dal se do strany a mlel pantem na tribůně s ostatníma bolševníkama.

 

 

No – pro nás voliče z toho plyne jediné – euroskepticisté, kteří se stále odvolávají na Železnou lejdy, toho mají jak vidno dost sami se sebou. Euroskepticismus není lékem na nic rozumného, je to jenom další pochybný intelektuální pokus mlátit prázdnou slámu a kalit vodu. A tahat peníze do soukromé kapsy pod záminkou reformy Evropy. A když už je řeč o té železné lejdy – kořeny současných problémů Velké Británie zapustila nepochybně ona. Svým primitivním pravicovým tmářstvím, kterým nakazila Václava Klause, Petra Macha a Jana Zahradila. A další, kteří se nepochybně ozvou v plodné diskuzi.

 

Váš František Študlar

– politicky neutrální bloger, který není sympatizantem žádné místní, ani zahraniční politické strany, či hnutí.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Študlar | pátek 19.9.2014 12:40 | karma článku: 17,02 | přečteno: 1268x