SEX a licenční ujednání s koncovým uživatelem

Dneska mám na srdci něco zajímavého a lechtivého. Nechám politiky klidně spát a budu doufat, že oni poskytnou stejnou slast i mně. Pane prezidente, pro dnešek Vám přeji sladké sny.  Králíček z lechtivého časopisu Playboy  Vás šimrá na chodidlech a Vy, můžete zavřít oči a poddat se jeho laskání. Cítíte jeho doteky? Ano, i tam, dole, to brzy bude lechtat. Králíček to umí, spolehněte se. Krajiny snů se míhají před Vašima očima a splývají v jeden velký obraz … Králíček  na chvilku mizí za oponou, aby se vrátil v uniformě letušky. Fly, my darling. Fly OK,  motory Jumbo Jetu burácí na plný výkon a Vy se znovu propadáte do snů…. Mick Jagger si připaluje jointa, zavírá oči a v jeho strhaných rysech je vepsaná slast. Letuška nasazuje diskrétní vakuovou pumpu a zázrak je hotový. Ještě jeden velký a vášnivý polibek a příště přijdu zase. Nezapomeň včas zaplatit fakturu. Dobré účty dělají dobré přátele. Znáš to přece z businessu.  Klient odchází a na řadě je premiér a pak ministr financí. Králíček má dneska moc a moc práce….

Vakuová pumpaŠtudlar

Při brouzdání českým internetem jsem internetovou stránku dívky, která o sobě tvrdí, že je high-class společnice. Nedalo mi to a dočetl jsem úvodní text její nabídky až do konce.  Můj pocit z její profesionální prezentace byl však hormonálně kontraproduktivní. Jako bych se ocitl ve světě firmy Microsoft a četl její licenční ujednání s klientem.  Vše podstatné, můžete najít na stránkách http://www.marki20.ewebsite.com/cz/. Zkuste to, opravdu to stojí za to! Je to dobré na pobavení a odlehčení. Dnešní pátek si všichni zasloužíme trochu zábavy. Přejí všem pěkný, prosluněný den. I panu prezidentovi, premiérovi a Mirkovi Kalouskovi. Rovněž ujišťuji veřejnost, že nemám nic proti výše uváděnému výrobci programů a podobnost textu s jeho licenční smlouvou je pouhá literární nadsázka. Ale od příštího týdne konec hájení!

 

Váš věčně nespokojený daňový poplatník.

 

 

 

Doslovná kopie výše uváděné www stránky je níže:

 

Luxusní společnice Markétka Tě vítá.

Jsem high-class společnice, jejíž místní, stejně tak jako mezinárodní služby, jsou založeny na diskrétnosti a důvěře, jež jsou pro mne samozřejmostí za všech okolností. Mé služby se těší skvělé mezinárodní reputaci a to nejen díky faktu, že co slíbím, to také splním. Slušnost, tolerance či snaha o porozumění a individuální přístup je jen část aspektů, jež se snažím nabídnout. Jsem zde pro tebe a tvé potěšení, díky němuž opustíš všední realitu a budeš snít. Skutečně se nesmírně těším, až tě budu moci poznat a nabídnout jednu z nejlepších společností, kterou si měl ve svém životě možnost poznat. Každý den, každou možnou chvíli se budu snažit o to, aby se z našeho setkání stal nezapomenutelný zážitek.

Jak můžeš očekávat od společnosti na úrovni, mé služby, které ti nabízím, mají vysoká úroveň. Krása, inteligence či sofistikovanost, brzy zjistíš, že ti mám nabídnout mnohem více, než sis v počátku troufal pomyslet. Každá z mých fotografií je pravá a věrně podávající obraz dívky, kterou i ty můžeš takto poznat. Slibiji, že dívka, kterou si na základě těchto fotografií vybereš jsem skutečně já. Nijak neretušovaná či uměle omlazená. Můj obraz je aktuální a věrný. Dívka, kterou sis vybral bude také přesně ta, kterou již brzy potkáš.

Má společnost je založena na nabídce a poskytování nejvyšší možné úrovně bez ohledu na cenu. Myslím si, že cenová nabídka je více než friendly a podává přijatelné měřítko mezi tím, co nabízím a tím, co očekávám. Proto prosím o cenách nesmlouvám. Rozhodla jsem se nabídnout nejvyšší možnou úroveň v oblasti, kde na jednu stranu cena není hlavní měřítko výběru, na druhou však také bez přehnaných a neopodstatněných fin. nároků.

Můžeš si být naprosto jist mým respektem tvého soukromí. Použiji všechny možné prostředky k ochraně informací o tobě. Je samozřejmostí, že si na tebe nebudu dělat žádné nároky, ani se ze mě nestane otravná "stíhačka", jež tě bude každou chvíli bombardovat pomocí sms či si nárokovat tvou pozornost. To skutečně není to, co bych hledala nebo nabízela. Společné chvíle mají být založeny na vzájemné sympatii a relaxu.

Peníze, jež dostanu, jsou za můj čas a společnost. Vše ostatní, k čemu může dojít, je čistě osobní rozhodnutí dvou dospělých samostatně se rozhodujících bytostí a rozhodně a nezakládá se na předešlém kontraktu.

Tato stránka může obsahovat erotický materiál nevhodný osobám mladších 18 let. Pokud jste mladiství či se cítíte dotčeni obsahem nebo formou, prosím tyto stránky opusťte.

 

Autor: František Študlar | pátek 11.3.2011 11:50 | karma článku: 8,86 | přečteno: 2079x