Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Salám, švejkovina, arogance a po nás potopa. Byl jsi volit?

Celý název článku zněl takto: Salám, švejkovina, arogance a po nás potopa. Aneb takový normální omezený, egoistický, typicky český pravicový volič? Bohužel redakční systém mi nadpis omezil... Jako bych  už slyšel vaše fňukání, vás - všech pravicově orientovaných kluků a holek. Nenadávejte mi, že jsem se odvážil napsat o vás pár řádků. Nepište mi prosím, že vám okopávám kotníky. A nedávejte mi nic za vinu. Já jsem u voleb byl. Přestal jsem se blbě vymlouvat na to, že není koho volit. Poctivě jsem studoval politickou nabídku a zhodnotil společenskou poptávku. A na základě své – ústavně zaručené svobody, odvolil. Nedivím se, že komunisti si z vás všech dělají prču. Z vás – pokud budete takhle pokračovat, si nic jiného ani dělat nejde. Vypadá to, že pravice brzy zmizí z politické mapy Česka. Škoda, hezky se to poslouchalo a mohlo to být občas i funkční. Jenže kde nic není, ani smrt nebere. Prostě nejsou lidi… Lidi, kteří by byli ochotní kvůli Nečasovi a Kalouskovi zvednou pozadí a obětovat jednu až dvě hodiny z volného sobotního dopoledne. Herr Klaus se nejspíš v hrobě obrací… Samozřejmě mám na mysli prezidentův hrob politický, nikoliv fyzický…

 

 

V dnešním příspěvku se chci veřejně vyjádřit k blogu místního VIP blogera, pana Rudolfa Polaneckého. Článek je uveden zde:

http://polanecky.blog.idnes.cz/c/291902/Socialiste-sazeji-na-hloupost-svych-volicu.html

Články pana Polaneckého občas čtu. A někdy jim dávám karmu. Ale ten výše uvedený, je úplně mimo realitu. Tady Ruda fakt přestřelil. Co dělat, i VIP mistr se občas utne. Příspěvek překypuje prvoplánovou demagogií a slovními obraty, za které by se nemuselo stydět Rudé Právo, nebo jiná totalitní pitomost v době své největší slávy.

Pan Polanecký v prvním odstavci píše, že: Socialisté sázejí na hloupost svých voličů a bohužel jim to vychází. Jak ukazují veškeré průzkumy a výzkumy, nejčastěji u nás volí levici lidé s nízkým vzděláním a sotva průměrnou inteligencí.

Rudo, nevím, kde jste si tuhle pitomost načetl a nebo kdo Vám nakukal chiméru o sotva průměrné inteligenci levicového voliče. Ruku na srdce Rudo, ale jako idioti se spíš ukázali potenciální voliči ODS a TOP 09. Volby jsou o jedné jediné věci! a tou je vybrat si a vhodit to tam. A tuhle trivialitu prostě pravice nedokázala uchopit. Nevím, jestli lze z volebního výsledku pravice nebo levice, implikovat závěry o sotva průměrné úrovni inteligence toho, či onoho volebního tábora. Ale jedno vím jistě – voliči toho, co se zde obvykle nazývá pravicí, nepochybně selhali. Vykašlali se na své politiky. Vystrčili na Nečase, Němcovou, Švarcíka a chemického Alího Miroslava K. zadek.

Zdá se, že modrý prapor ODS, už žádný pěšák v první linii dobrovolně nepozvedne. Rudo, je to vyčpělé, zasmrádlé a nepravdivé. Škodí to téhle zemi. Víc, než si myslíte. Smiřte se s tím a zapomeňte na to, že v téhle zemi existuje něco jako autentická pravice a levice. Ovšem žijí a bydlí tady lidi, kteří chtějí normálně žít, pracovat, důstojně bydlet a vychovávat děti. Naprostá většina z nich jsou odpovědní občané, kteří si nezaslouží nálepku nízkého vzdělání a sotva průměrné inteligence. A to je v kostce vše, co jsem Vám Rudo chtěl napsat. Přeji Vám hodně úspěchů jako autorovi a šťastný osobní život. Jo a mám ještě dotaz - ten Ruda z Ostravy... není to náhodou Váš příbuzný?

 

František Študlar

 

PS: kdo chce, ať si osvěží svůj správný politický názor volebním klipem ODS. Je určený pro tu vzdělanější, pracovitější a odpovědnější skupinu voličstva. Prostě pro ty z Vás, co máte inteligenci o hodně vyšší, než je sotva průměrná. Přeji Vám hluboký kulturní zážitek.

 

http://www.ods.cz/volby2010/aktuality-Pekelnej-volebni-klip-1252.html

Autor: František Študlar | neděle 28.10.2012 8:35 | karma článku: 17,86 | přečteno: 1016x
  • Další články autora

František Študlar

Uprchlíci? Made in USA! (Pro méně chápavé vyrobily USA)

Také si myslíte, že uprchlíci a imigranti rozloží evropskou kulturu? Já jsem stejného názoru. Pro běžného Evropana je obtížné rozlišit, kdo je potenciálním zdrojem problémů a kdo není. Kdo se dokáže přizpůsobit a kdo z principu nechce. Kdo je potřebný a kdo předstírá. V Evropě není stát, který by zvládl bez závažné újmy na vlastní svobodě příliv imigrantů. Prostě není. Pokud bude v Evropě dominantním společenským zřízením státem intervenovaný kapitalismus, není možné přibírat imigranty a doufat, že se to nějak samo vyřeší. Ono se to tedy nějak samo vyřeší, ale zřejmě už bez nás. Imigranti od určitého prahového množství vždy a to podtrhuji, rozvrátili hostitelskou zemi. Kolik procent nových přistěhovalců si může dovolit živit a tolerovat průměrná evropská země? Myslím tím nejenom výplatu sociálních dávek. Také kulturní a jazykovou propast. Ale hlavně Islám. Peníze a jazykové bariéry vem čert. Ale Islám – to je jiný kafe. Přes ten by pro nás neměl jet vlak. S tím si nelze poradit. Nikdo to neumí. Umíme doletět na Měsíc, ale neumíme rozlišit, který muslim opásaný výbušninami, se odpálí v metru. Skrývají se pod burkami tváře slušných žen, nebo atentátnic? Násilí a teror neumíme předvídat ani u vlastního etnika, natož pak u islámského!

6.1.2015 v 9:00 | Karma: 38,78 | Přečteno: 1965x | Diskuse| Ostatní

František Študlar

Autentické Česko? Absence elit a totální žumpa.

Jsme zemí na pomezí západu a východu. Nikam doopravdy nepatříme a podle toho to tady vypadá. Chceme žít tak, jako žijí lidi na západě a v mnoha směrech se chováme jako lidi na východě. Nikdo nás nebere vážně. Nejenom proto, že máme podivné politiky. Hlavně proto, že nejsme spolehliví a nevážíme si sami sebe. Nebráníme se. Jsme snadná kořist. Kdy naše armáda vystřelila cíleně a sebevědomě na nepřítele? Už je to hodně dlouho, nikdo z nás, ani našich pradědů si to nepamatuje. Seznam zemí které si nás podrobily, je až příliš dlouhý a potupný.

24.11.2014 v 8:00 | Karma: 30,03 | Přečteno: 1489x | Diskuse| Ostatní

František Študlar

Erotický náboj Miloše Zemana

Zdají se ti někdy sny? Co bys řekl na malý lechtivý flirtík s blondýnkou v černých punčochách, připnutých na těsný podvazkový pás? Nahoře samozřejmě bez... Hmmm, to vůbec nezní špatně, soukáš ze sebe a máš oči jenom pro ní. Už se blíží a ty cítíš vůni jejích vlasů, podbarvenou rafinovaným parfémem. Její pěstěná ruka ti uvolňuje uzel na kravatě a závan jejího dechu tě šimrá v pravém uchu. Zasloužíš si trochu něhy brouku zašeptá a postrčí tě na plochu velkého letiště. Poddáváš se jejím polibkům a zavíráš oči. A nechápeš, jak si mohla vybrat takovou nulu, jako jsi ty. Ona je moc šikovná a stupňuje napětí mezi vámi dvěma. Cítíš jí úplně všude - ano, ano, takový chlap jsi vždycky chtěl být. Neurčitě vnímáš její smyslnou pozvánku na šampaňské s jahodami – otevřeš oči a zděsíš se... Místo plnokrevné klisny, sedí vedle tebe na posteli Miloš Zeman a nabízí ti slivovici a ovar servírovaný na řeznickém prkýnku... Vrstva masa prorostlá podkožním tukem, se třese na tvoje zaplombované zuby... Jak jsi mi tohle mohl jenom provést, Miloši?

11.11.2014 v 9:00 | Karma: 12,66 | Přečteno: 1016x | Diskuse| Ostatní

František Študlar

Tři pilíře kapitalismu – podvody, dluhy a války

Každé státní zřízení je postavené na nějakém hodnotově-technickém systému, jehož implementace umožňuje vládcům stát dlouhodoběji provozovat. Občas tady čtu neuvěřitelné bláboly o kapitalismu a volném trhu. Vesměs pocházejí z literárních manufaktur lidí, kteří hodnotově spadají do kategorie PRAVICOVÁ CHUDINA. A právě pro tuto skupinu lidí jsem s láskou a péčí napsal tuto krátkou úvahu. Třeba pomůže někomu alespoň z části pochopit svět a sama sebe. A to je vždycky hodně dobré.

16.10.2014 v 11:00 | Karma: 38,84 | Přečteno: 10896x | Diskuse| Ostatní

František Študlar

Tady je Kalouskovo ... (oprava tady bylo Kalouskovo)

Mirek Kalousek a jeho TOP pomalu ale jistě korodují a míří k politickému dnu. Ukazuje se to, co veřejně nikdo nikdy neřekl, ale co chytrý čtenář tušil – TOP 09 nebylo nic jiného, než převlečení Odeesáci, kteří opustili značku ODS jako krysy opouštějí potápějící se loď. Rozhodně dobrá zpráva pro Česko.

15.10.2014 v 16:20 | Karma: 35,65 | Přečteno: 1964x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  21:20

Aktualizujeme Na severu Íránu v neděli havaroval vrtulník s íránským prezidentem Ebrahímem Raísím, jehož stav je...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

Obrat. Neučte už sporné teorie o 72 pohlavích, instruuje britská vláda školy

19. května 2024  20:22

Britská vláda představila nové pokyny pro sexuální výchovu. Vyzývá v nich školy, aby přestaly učit...

Armáda pošle miliardy „do luftu“. Kbely dostanou novou věž a dopravní letadla

19. května 2024  20:21

Armádní letectvo získá o téměř devatenáct miliard korun víc pro následující čtyři roky, než bylo...

  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik