Rozvod premiéra? Aneb další tutová modrá politická mrtvola.

Minulý týden probleskla českými médii zpráva o tom, že Petr Nečas a jeho choť žijí nějaký čas odděleně. Údajně proto, že nezvládají vzájemné představy o sladění pracovního a rodinného života. Což prý se stává i v mnoha dalších manželstvích. To se samozřejmě stává, ale ne každý muž je premiérem a předsedou ODS. Pojďme si tak trošku zaspekulovat, co bude dál s tím naším Nečasem… Bylo by škoda tohle téma jen tak pustit k vodě, je zajímavé a může vydat nejeden intelektuální plod ku prospěchu nás všech.

 

Předně  - Nečas není první týpek, který jako premiér neudržel své ctěné hormony na uzdě. Řeč je samozřejmě o Nagyové,  ale čert tomu věř… Daleko zajímavější je to, že v Česku se TOHLE stalo už Jiřímu Paroubkovi a taky Mirkovi Topolánkovi. Dle mého soudu z toho může plynout následující:

1) První politikova žena je výtahem k moci. Plně a všemožně podporuje svého muže a on je úspěšný zejména díky jí.

2) Petr Nečas – jako poněkud méně chápavý muž, nepochopil funkci tohoto výtahu k moci. A neohlíží se ani na své 4 děti. To je alarmující zpráva i pro občany. Kdo opustí své děti, opustí klidně i někoho     jiného.

3) Každý český premiér, který udělal to, co právě nyní páchá Nečas, skončil na smetišti politických dějin a pro jeho chování nikdo nenašel pochopení. Poškodil výrazně sebe i svou politickou stranu. Vzpomeňme na pád Jiřího Paroubka  a Topolánka. Dnes jsou oba politicky naprosto bezvýznamní muži.

4) Morální bída padlých politiků padá na celou společnost. Vzhledem k současnému voličskému propadu ODS, Petr Nečas dokončil veřejný pohřeb ODS. Tato strana definitivně ztrácí voličskou základnu a její     sympatizanti odcházejí jinam.

 

Více se k Nečasovým problémům asi nemá cenu vyjadřovat. Co si myslíte Vy, vážení čtenáři, ovlivní jeho osobní život nás všechny? Podle mého soudu ano. Velmi negativně – formou další politické nestability. Modrý ptáček dozpíval. HOWGH!

 

František Študlar

Autor: František Študlar | středa 23.1.2013 18:00 | karma článku: 26,92 | přečteno: 1298x