Petr Mach - o vyčpělé liberální demagogii, toho času placené z EU

Použité zkratky: PM – Petr Mach,  EP – Evropský parlament,   EU – Evropská unie                                                                                                                                                           Petr Mach je snaživý hledač příležitostí. Tu překladatel, tu pedagog, tu redaktor čehosi (čte to někdo z vás???), tu člen Mensy,  tu předseda spíše nevýznamné  politické strany a toho času štědře placený poslanec EP. K tomu ještě bývalý poradce Václava Klause a bývalý šéf nějakého bezvýznamného klausofilního institutu. Ó Bože, odpusť mi, že beru Tvé jméno nadarmo, ale přijde mi to trošku zoufalé. Ovšem jak se říká, proti gustu žádný dišputát!

 

Petr Mach je tak trošku přítelíček Václava Klause. Kdy dáte další amnestii, kluci?

Inu vrána k vráně sedá. Pro nás Čechy zase běda, běda...

 

Především – lituji voliče PM. PM nemá nic, co by jim kromě občasného skandálního chování v EP mohl nabídnout. Jako typické Klausovo dítě, má především máslo na hlavě a metráky řečí o škodlivosti státu. A také o nadbytečnosti EU. Jiná věc je ta, že peníze EP mu až zas tak nesmrdí. V tom by si mohl podat své pěstěné ručičky s údajným euroreformátorem z ODS Janem Zahradilem. Pěkná partička, což?

Ne, Čechů všeobecně, mi líto není. Je mi líto mně samého a lidí, které mám rád. Je mi líto, že někteří Evropané si i o mně možná zítra budou myslet, že patřím do party PM. Nikoliv, nepatřím.  Nechci mít s Klausofily typu PM nic společného. Ani s liberalismem.

Jsou – li výstřelky EU daní za mír, rád si připlatím. Nemám zájem mašírovat v plné polní na Pijavu. Na Berlín. Na Vídeň. Na sever Itálie. Na Rusko. Na Ukrajinu. Na ho****no.  Jistě mé zkratce rozumíte....

Buďte tak laskavý pane Petře Machu a příště, až se bude hrát hymna, mluvte jenom za sebe. Mé skepsi o Vašich schopnostech v EP, dá nejspíš zapravdu nepříliš vzdálená budoucnost. Děkuji Vám za pochopení.

Autor není členem ani sympatizantem žádné politické strany. Vyjadřuje své soukromé názory.

Psáno pro www.astrologiestudlar.cz

 

František Študlar

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Študlar | středa 2.7.2014 8:00 | karma článku: 17,70 | přečteno: 1200x