Kam Klaus vkročil, tam sto let ani tráva nerostla

Tento krátký a upřímný článek s láskou věnuji panu Jiřímu Hermánkovi a paní Ivaně Haslingerové. Oba blogeři jsou čtenářské veřejnosti známí a není nutné je šířeji představovat. Co dodat – pane Jiří a paní Ivano, je to jenom Vaše.

Řadový občan Klaus vyklidil Hrad. Na prošlých 20 let jeho vládnutí, bude naše státnost ještě dlouho vzpomínat. Co skutek, to umělecké dílo, hodné nejvyššího státního vyznamenání. Pro mládež jen stručně připomenu – spolupachatel rozpadu federace, motor kupónové privatizace, přítel lokálních kmotrů a kriminálně stíhaných osobností, zakladatel ODS a podle svých slov i celého současného politického systému ČR. Neúspěšný předseda vlády, politická ostuda v celé EU a přilehlém světě, fňukal, kterého za každým rohem ohrožují Havlisté a ekologisté. Člověk, který nese morální odpovědnost za téměř všechny špatné moderní zákony této země, za tunelování státních peněz a v neposlední řadě také za amnestii. Jediný novodobý prezident v EU, který čelil atentátu na svou osobu a žalobě senátorů z velezrady. A také nejvyšší představitel státu, který masivně zdiskreditoval politiku, prezidentský úřad a vše, co s ním lze volně asociovat. A taky autor asi 150 slátanin, které nikdo nikdy nečetl. A všechny napsal v době, kdy měl pro tuto zemi dělat něco užitečného – například hlídat státní peníze před rozkrádáním. Doufám pane Jiří, že TOHLE Vám bude na plné pochopení skutečného odkazu V. Klause stačit... Je toho dost na to, aby se jednomu udělalo zle od žaludku. Prostě, kam Klaus šlápne, tam sto let ani tráva neroste. HOWGH!

Kdo z nás je věřící, může dát na modlení. Kdo se cítí být ateistou, tak se může na oslavu Klausova odchodu ztřískat do němoty. Jisté je to, že on i jeho nohsledi Jakl a Hájek, po mnoha letech opustili Hrad... Chvála Tobě Kriste!

Je zřejmé, že Klausovým příštím plánem je totální likvidace Catonova institutu. A proč ne? Nemám s tím problém... Nejsem přítelem ekonomického liberalismu, ani pseudoinstitucí, které ve finále platí daňový poplatník. Jedno zda přímo, či nepřímo. Jen ať se Klaus pustí do prohnilých Catonovců.. . Ať jim ukáže, jaký je skutečný mistr svobody a volného trhu. CI bude jistě v očích VK nedokonalý do té doby, než se jeho ředitelem stane samotný Klaus. A to bude přesně ten okamžik, kdy se všechna renomé CI otřesou v základech a začnou se rozpadat tak, jako se rozpadla ČR a její ekonomické a právní systémy pod vedením všeuměla VK. Jen houšť a nešetřete je Václave. Hrrrr na ně!

 

Krásný den

František Študlar 

Autor: František Študlar | pondělí 18.3.2013 9:30 | karma článku: 26,69 | přečteno: 1317x