Co si myslí skalní volič ODS o svém premiérovi Petru Nečasovi?

Co si myslí skalní volič ODS o exsvazákovi Petru Nečasovi? To fakt nevím, ale asi to, že je v pořádku, jak vládne téhle zemi. A dále zřejmě to, že vláda jako tým, je skvělá. A že Petr je prostě bezvadný premiér a charismatický leader ODS. A proto ho asi při minulých volbách volil. I když to příjmení Nečas tak trošku zavání průšvihem. Ale proti gustu voličů ODS žádný diškutát…

 

 

Jenže já nejsem skalní volič ODS. Nečas je pro mě člověk, který má mnoho profesních a lidských chyb. Po včerejší peripétii s Kvačkovou, jsem prostě nemohl jinak, než napsat tenhle – přiznávám naštvaný a prvoplánovitý příspěvek.

 

           Petr Nečas je především:

 

nekompetentní odborně i lidsky, je to nevyzrálá osobnost pro úřad premiéra, jeho jediná kvalifikace je chorobná ctižádostivost a politické intrikářství

je to člověk, který podobně jako Gross, nemá žádnou rozumnou odbornou praxi, šel ze školy přímo do vysoké politiky  

je to premiér, který veřejně lže voličům a koaličním partnerům

je to premiér, který nedokáže efektivně komunikovat s EU

je to premiér, kterému se několikrát skandálně rozpadl celý tým

je to premiér, který pokračuje v příšerném zadlužování ČR

je to premiér, který podrazil všechny pravicově smýšlející voliče

je to premiér, který postrádá jakoukoliv sebereflexi a autokritiku

Petr Nečas je člověk, kterému už nevěřím ani příjmení. Ztratil pro mne jakékoliv charisma, musím říci, že jsem ho začal považovat za větší ostudu ČR, než jakou pro mě do včerejška byl Václav Klaus. A to je co říci. Václavu Klausovi se tímto hluboce omlouvám. Nečas je ode dneška pro mě jasná, záporná jednička… Dost keců.

Je mi jasné, že se modrý tým Petra Nečase na Idnes ozve. A označí mně za závistivce a nulu. Jenže já nikomu nic nezávidím a žiji 20 let za svoje, chodím do práce a od státu jsem nikdy nevzal ani halíř, na rozdíl od lhářů, kteří se označují za pravici, plkají o osobní odpovědnosti člověka a nechají se potichu a velkoryse živit státem. Znám svoje možnosti a nemám politické ambice. Petr Nečas je reálná a viditelná ostuda téhle země. Kdyby měl trochu svědomí, šel by od válu. Jenže tohle ON nikdy neudělá, Kdo by ho živil, že? Každej den dobrej, když už máme tu krizi.

Přeji Vám všem pěkný, dalšími vládními skandály nenarušený víkend.

František Študlar

Autor: František Študlar | pátek 21.12.2012 17:30 | karma článku: 36,05 | přečteno: 1716x