1.000.000.000 EUR - aneb Kalousek, Nečas a Klaus se pochlapili!

Dobrý den, nebudu Vás dlouho zdržovat. Můj článek je určen všem těm z Vás, kdo si chcete natrvalo prohloubit podzimní politickou depresi. V posledních 14 dnech se titulní strany bakalovských médií zabývají hlavně otráveným alkoholem. Zajisté ukázka excelentní práce Petra Nečase a jeho lidí, kteří - jak on sám tvrdí, makají od rána do večera. Co dodat – Čest Vaší práci, Petře Nečasi, Čest práci pana prezidenta, který prozíravě tuto vládu jmenoval.

1.000.000.000 EUR !

To je zatím předběžná a neúplná výše pokuty, kterou naše vláda obdržela od Evropské komise za machinace s evropskými dotacemi. Nejlepší polistopadový ministr financí, Miroslav Kalousek se opět pochlapil. V českých médiích zatím ticho po pěšině. Kdo chce vědět více, přepne si na článek Pavla Holuba na Aktuálně.cz.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/clanek.phtml?id=757047

Více nemá smysl tuto skutečnost komentovat. Ať si každý čtenář udělá názor sám. Bylo by dobré, aby tahle informace nazapadla, Kalousek a kníže Vám nejspíš brzy pošlou svou oblíbenou předvolební složenku... A Klaus ? Nese obrovský podíl, minimálně morální za všechno, co se tady děje. A nejsou to bohužel jen věci krásné a povznášející.

 

František Študlar

 

PS: přeji Vám všem krásný den a trošku více sebevědomí, čistého rozumu a odvahy ke skutečnému životu ve svobodě.  

Autor: František Študlar | pondělí 17.9.2012 7:40 | karma článku: 27,53 | přečteno: 1561x