Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč by mě mělo zajímat, co si mnozí myslí?

Jestli někdo nazývá vnucováním nebo propagandou to, co si dobrovolně čte, tak je sám nemocný.

1 7
možnosti

P46a16v85e94l 18V82é39b22r

2. 7. 2021 22:07

Alespoň titulky si holt někdo musí přečíst. Nebo, jak mám udělat výběr čteného bez čtení?

1 0
možnosti

Všimli jste si jistě, že tu za posledních pár dní nebyl jediný článek, ve kterém by někdo LGBT "propagoval" jejich věc?

Jistě jste si ale všimli, kolika místním mamlasům to nedá spát a prostě se musí vypovídat o svém pocitu nejistoty.

Je to pořád to samé -

- před deseti lety "útočil sudeťák", i když se nepřistěhoval jediný Němec.

- před pěti lety "útočil migrant" i když ročně přijmeme asi padesát žádostí o asyl ze sta tisíc

- nyní "útočí transky".....

Možná by pomohlo, kdybyste zkusili povyrůst z botek pověrčivých zoufalců, které neurčitý pocit nejistoty nutí chovat se jako zlé, protivné děti.

A na to, "co říkají lidé", na to bzdí pes. To si nechte na vesnické chvilky nenávisti ke světu u sklenice zvětralých otrub.

6 4
možnosti

Jo, dávám za pravdu paní Jandové, že Zeman, který usiluje o její smrt prohlásí, že je v pořádku dostat holku do postele, pane presidente, Vy už si to neumíte ani představit

0 1
možnosti

Ať si každý dělá se svým tělem co chce. Ale někdy by to asi chtělo i trochu popřemýšlel, jak to bude vypadat komplexně. Znám také jednu trans. 190 cm, 120 kilo, ruce doslova jako lopaty. Když na mě začne mluvit jako ona, je mně trapně za ni a snažím se hodit co nejdříve kličku.

3 1
možnosti

S jednom takovo jsem musel na pracovní cestě jistou dobu sdílet společný pokoj. Ono to nemohlo být normální...

0 0
možnosti
Foto

Neumím se vcítit do osoby s takovým zaměřením a proto mi nepřísluší tento problém komentovat. Možná by to mělo zvážit více lidí.

3 1
možnosti
Foto

Lidé jiného sexualního zaměření nejsou uzurpováni? Jejich křivda je domnělá?

Takže v případě smrti jednoho z partnerů mají dědické právo? Mají právo na vdovský důchod? Mohou uzavřít manželství nebo jiný svazek na obdobné úrovni? Mohou Adoptovat děti jako heteropáry?....

No jak to vidím já tak buď jste totální právní analfabet, nebo což je realnější,holupě lžete.Rv

3 12
možnosti
Foto

Dědické nároky se dají předem právně upravit, mají právo na registrované partnerství, na adopci nemají právo automaticky ani heteropáry.

8 1
možnosti

J30i93ř90í 88F78o29g42e33l

2. 7. 2021 12:00

Mně vadí to, že se z těchto odchylek dělá něco výjimečného, takřka záviděníhodného, módního.

8 4
možnosti

A kdo z toho dělá něco módního? To, že oni lidé nejsou dnes na ulicích biti, jak bylo zvykem dříve, znamená, že je to módní záležitost?

5 3
možnosti

J49a83n 93R14á29ž

2. 7. 2021 11:39

Homosexualita je vrozená sexuální odchylka, což musí heterosexuální většina respektovat a chovat se podle toho.

Transsexualita, jako stav nesouladu mezi psychickým a anatomickým pohlavím je vrozená psychická odchylka. A je zcela privátní věcí každého takto přírodou "obdařeného", zda se chce po dozorem odborníka léčit nebo si tento nesoulad nechá odstranit lékařským zákrokem a socializovat i začlenit se do společnosti buď jako muž nebo jako žena,

Na rozdíl od Zemana, myšleno prezidenta, se mi tito lidé nezdají být odporní, ale jsou mi bytostně odporné všechny exhibiční projevy, kterými někteří lidé svoji sexuální odchylku na veřejnosti prezentují.

Ovšem když se někdo věkem i rozumem dospělý a sexuálně zřetelně identifikovaný jedinec , si sám nedokáže, či vědomě odmítá jednoznačně určit svůj gender (sociální pohlaví), dá se to charakterizovat jako deviace vhodná k léčení nebo, a to je horší, za provokaci. Pro provokatéry pochopení nemám vůbec

10 3
možnosti

Co je podle Vás ten exhibiční projev nebo prezentace? Duhové průvody vynechte, ten poslední byl v srpnu 2019.

Ale nyní jsem s manželem u rodičů. Když jdeme po ulici, držíme se za ruce. Dělá to tak každý. Je to prezentace, exhibice, provokace, propagace nebo něco jiného?

1 2
možnosti
Foto

Každý má právo vybrat si své pohlaví? Mám dojem, že to s těmi lidskými právy poněkud přeháníme. Tak jako si nemůžeme vybírat své rodiče, místo svého narození, tak si ani nemůžeme vybrat i své pohlaví. A pokud se to někdo pokusí své pohlaví změnit, výsledek je stejně nedokonalý.

Ještě přidám jeden vtípek:

Mladý muž se v baru seznámí s pohlednou dívkou. Ta ho pozve k sobě do bytu a stráví spolu bouřlivou noc. Když mladík ráno odchází, všimne si fotografie pohledného mladého muže na nočním stolku.

- To je tvůj přítel?

- Ne.

- Bratr?

- Ne.

- Tak kdo to tedy je?

- To jsem já ještě před operací.

3 0
možnosti

J23a87n 43R31á35ž

2. 7. 2021 12:04

Uvažoval jsem nad situací, kdyby se rozhodl Mike Tyson změnit pohlaví, stal se oficiálně ženou, jak by dopadlo s jeho snahou jít na olympiádě do ringu s ženami.

K této úvaze mne vedlo zařazení Laurel Hubbardové, což je transgender vzpěrač(ka), který(á) v mládežnické kategorii, coby talent, lámal národní rekordy mezi juniory a pak soutěžil s muži, ale po převtělení do ženy, bude v Tokiu soutěžit mezi ženami. Myslím, že baron de Coubertin a Guth-Jarkovský musí údivem nad pošlapáním duchy olympismu v hrobě přímo rotovat.

Silně totiž pochybuji, že existuje shoda se základními universálními etickými principy olympismu podle olympijské Charty, aby fyziologicky stavěný muž soutěžil se ženami jen proto, že se stal po lékařských zákrocích po právní stránce ženou. .

10 0
možnosti

..... taky mi porád není jasný, na co TO (voni) sou vlastně HRDÍ (pride)V?!

5 2
možnosti

A když Vám to vysvětlím, budete se snažit to pochopit? Za poslední léta jsem to vysvětloval totiž mnohokrát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik