Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To, že to v přírodě vzniká, neznamená, že to není protipřírodní. Je to prostě nepodařený produkt, nazvu-li to přijatelně. Být takoví všichni, vymřeme a proto to nelze pokládat za "propřírodní" jev.

7 3
možnosti
BG

To je špatná dedukce, protože takový stav nikdy nenastane. Homosexualitu si nikdo nevymyslel jen tak z plezíru, ta prostě je.

1 0
možnosti
JP

J56i94r69i 78P33i49l58n23y

2. 7. 2021 10:55

Je to proti přírodě, protože ti homošimpanzi svoje geny nepředají a vymřou. Pouze homolidé si myslí, že mají právo mít děti. A to je proti přírodě. Ať si svoje sexuální úchylky praktikují v soukromí, nikoho z nás to nezajímá, je to jejich věc. Nikdo je za to nebude trestat.

7 5
možnosti
BG

Praktikujte si svoje sexuální úchylky v soukromí a už vůbec do toho netahejte děti. Nikoho to totiž nezajímá.

Homosexualita proti přírodě být nemůže. Nemůže být proti přírodě něco, co sama vymyslela. Co se týká práv dětí, tak na ty má buď právo každý člověk nebo vůbec nikdo.

1 0
možnosti
PV

P76a68v34e24l 75V68é88b67r

2. 7. 2021 10:39

Já jsem toho názoru, že postižení nějakou sexuální odchylkou, ať už se jedná o homosexualitu, nebo transsexualitu, či něco jiného, vnitřně cítí, že je s nimi něco v nepořádku. Většina se s tím nějak srovná, ale někteří si to kompenzují ve formě agresivního propagování svého postižení. ̈

Za svoji odchylku, pravda, nemohou, takže by za odchylku samotnou bz neměli být nějak postihováni (což v naší společnosti nejsou a vlastně ani nijak moc nebyli), ale za svou sebepropagaci odpovědni jsou a začínají s tím být otravní (nebo už nějakou dobu jsou).

18 1
možnosti
Foto

Ti, co ten problém opravdu mají, moc o tom nemluví.

Ti ostatní jenom chtějí být zajímaví.

14 1
možnosti
JK

Do jaké míry jsou různé projevy sexuality dány geny a do jaké míry společností, případně pubertální touze nýt originál, nevím a do polemiky na toto téma se nepouštím. Ovšem pokud někdo v argumentaci použije přirovnání k přírodě (nebo něco podobného), pak jde jen a pouze o Overtonovo okno. Totiž v přírodě je celkem běžný i kanibalismus a například Šimpanz Bonobo řeší sociální vazby téměř výhradně sexem, kdekoliv a kdykoliv. Máme si snad z toho vzít příklad? ;-)

3 0
možnosti
JZ

Asi takhle, pokud transgender nikomu neubližují, tak ať si dělají, co chtějí.

7 0
možnosti
KP

Na jiném médiu je článek, o zvýšených duševních onemocnění těchto lidí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik