Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)......Napsáno skvěle! Ten se fakt vyzná! Od lidovců ho vyhodili, vymyslil novou stranu a zaštítil se KChárlem. Správně tušil, že Češi mají,(někteří), zažitou úctu k modré krvi. Odhadl to dobře, viz volba presidenta!' Dovedete si představit, že by ve funkci presidenta byl Schvancerberg a ovlivňoval současnou politiku?

Byl u všech kšeftů na kterých náš stát vysoko prodělal. Pamatujeme letadla CASA, kdy tvrdě hájil Parkanovou,(dodnes neukončeno), a postaral se aby za 14 dní Lessy přišel o uniformu.

No....kdo má paměť, pamatuje, kdo ne, na netu je toho hafo! Jeho stále opakovaná mantra.....neprokážeš! U něj to funguje, je mazaný jak liška. R^R^R^

10 6
možnosti
Foto

dobrá paměť ještě neznamená, že dotyčný má i rozum

2 1
možnosti

Pane Nováku, Kalouska od lidovců nevyhodili, odešel sám. A o tom, jak by Karel Schwarzenberg ovlivňoval současnou politiku, si mohl každý udělat představu před dvěma dny, kdy byl hostem v pořadu ČT k výročí Mnichova. Jedenaosmdesátiletý Schwarzenberg, ve skvěle padnoucím obleku, byl důstojnost a noblesa sama, jeho expozé dokládalo, že se v dějinách a politice perfektně vyzná, protože v dějinách vyrostl a dokáže se s jistotou pohybovat na mezinárodní úrovni.

I ve svém věku je to důstojný reprezentant své země, za kterého se rozhodně nemusíme stydět.

9 3
možnosti

A byl vzhůru? :-)))

2 0
možnosti

:-)......Nooooooooo....paní Blahová, to bych se bavil. Skvěle padnoucí oblek, tak to je opravdu předpoklad pro presidentskou funkci. Ještě se doučit naši hymnu. A ještě by byla první dámou slečna Vopěnková. Oblíkl ji do gala! !!

1 1
možnosti
Foto

no vidíte, já se bavím teď;-D

1 0
možnosti

Budete se divit, pane Nováku, ale i T.G. Masaryk význam rituálů dobře chápal, což se samozřejmě týká i způsobu oblékání a chování.

A vy jste byl u toho, když KS oblékal slečnu Vopěnkovou? ;-D

4 0
možnosti

:-).....Nebyl jsem u toho, ale jak ji zavedl do obchodu a nechal ji aby si vybrala šaty podle jejího gusta. Na netu se to probíralo několik dní, zřejmě to objevilo několik novinářů z Blesku! Tak jsem přečetl, tak píšu. Také je k dispozici na netu fotka, jak jí mlsně hledí do dekoltu. To mu nemám za zlé. Já jsem jeho ročník, také se rád podívám. Bohužel.....jen už podívám! !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik