Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč asi Kalousek tolik vadí Babišovi? Protože mu říká nepříjemnou pravdu.

5 4
možnosti
DR

Zrovna od něj ta údajná pravda fakt sedí.

6 1
možnosti
Foto

Politika není o tom, kdo koho má rád, ale kod co říká a dělá. není také podstatné, jestli a jak často je Kalousek na obrazovce, ale co říká. jestli to náhodou není pravda.

Možná jste s toho nevšiml, ale obviněný a morálně napriosto zoufalý je aktuální předseda vlády, jestli vám to nevadí. Kalousek nebyl ani obviněným, ani obžalovaný. Ve srovnání s tím, jak kouzlí Agrofert a jak se řítíme zpátky na Balkána na Ukrajinu jsoi všechny pochybnosti kolem Kalouska směšný čajíček.

4 5
možnosti
DR

"Pamatujete na volby do Sněmovny, kdy se téměř před koncem sčítání výsledků TOP 09 přehoupla těsně nad pětiprocentní hranici?"

Pamatujeme a moc dobře. Bylo to tehdy opravdu moc podivné. Jinak jste nenapsal vůbec nic nového. Kraďous formálně na oko přepustil funkci ale vliv ve straně má stále stejný, Pospíšil totiž kromě toho že je to naprosto neschopný politik /ale to byl i v ODS/ není nic jiného než žvatlající panák a o těch ostatních raději škoda mluvit. Rv

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
FS

Proboha, pane autore, vždyť takhle to chodí ve všech stranách! Například v Praze předseda hnutí ANO Babiš násilím přeskládával kandidátku do magistrátu podle svého gusta a podle svých předpokladů, kdo bude nejméně nápadný. Vždyť takhle má např. ODS nastrčeného v čele strany Fialu, v pozadí stojí stejní kmotři a kovaní odeesáci. Atd. atd. atd.

3 0
možnosti
JA

J58i84ř88í 45A62l54e89x47a

1. 10. 2018 8:57

Ta fascinace Kalouskem! Trapné. Co tam máte dalšího? ;-DRvRvRv

9 7
možnosti
SN

:-)......Napsáno skvěle! Ten se fakt vyzná! Od lidovců ho vyhodili, vymyslil novou stranu a zaštítil se KChárlem. Správně tušil, že Češi mají,(někteří), zažitou úctu k modré krvi. Odhadl to dobře, viz volba presidenta!' Dovedete si představit, že by ve funkci presidenta byl Schvancerberg a ovlivňoval současnou politiku?

Byl u všech kšeftů na kterých náš stát vysoko prodělal. Pamatujeme letadla CASA, kdy tvrdě hájil Parkanovou,(dodnes neukončeno), a postaral se aby za 14 dní Lessy přišel o uniformu.

No....kdo má paměť, pamatuje, kdo ne, na netu je toho hafo! Jeho stále opakovaná mantra.....neprokážeš! U něj to funguje, je mazaný jak liška. R^R^R^

10 6
možnosti
Foto

dobrá paměť ještě neznamená, že dotyčný má i rozum

2 1
možnosti
Foto

Když nevíš do koho si kopnout, nezapomeň na Kalouska!

Na ty duchem neobdařené působí jako červený hadr. Ti co s tím hadrem mávaj, jsou buď jedni z nich nebo se na té vlně hlouposti vezou. Pokud má ta strana tak málo procent, tak má i tak malý podíl na moci. Jak je možné, že v ní takoví jako je autor vidí příčinu svého neúspěchu? Pokud je tato strana dle něj mrtvá, proč do ní kopete? Aha, snadný cíl. Takhle se víc zavděčím a nic to nestojí, že.

Jak se vám dívá do zrcadla?

8 4
možnosti
PK

Pana Pospíšila jsem v jeho politických začátcích měl rád, později se to změnilo, přechodem na politickou periferií (TOP) si šlápnul silně vedle, bo je skutečně jen loutka v rukách skutečného vodiče....

5 1
možnosti
KS

Už zase Kalousek???? Začínám mít pocit, že si spousta lidí myslí, že za jejich zkažený život může TOP 09. Ale můžu jim sdělit tajemství, že si za to mohou sami.

14 1
možnosti
JL

Souhlasim, pane Strzanovsky. Kdyz diskujici nema co rici, kopne do Kalouska. Je zde dostatek obcanu, kteri tomu fandi. Ukazka slabeho mysleni.

0 0
možnosti