Stavět pomníky feťákům? V USA s tím nemají problém

Titulek jak vyšitý z Rudého práva, že? Ale vymyslel jsem ho sám, bez pomoci ideologického postižení tehdejší totalitní doby. Protože to je totiž titulek současnosti.

Zakleknutý Floyd, černoch, s minulostí ne zrovna andělskou, případ úmrtí vinou policisty, který několikrát obletěl svět. Popisovat jej netřeba, škoda písmenkového místa. To ale v médiích zaplnila zpráva o policejním zákroku na agresivního teplického narkomana, zveřejněné video jasně dokazuje bezpříčetnost předávkovaného organismu. 

Nepoškozený mozek soudného člověka dojde k jedinému názoru: Zásah byl nutný, narkoman ničil cizí majetek a nepochybně by byl i jinak nebezpečný. Policie tady není od toho, aby před zákrokem uvažovala, zda je agresor Rom nebo třeba Asiat a podle toho se způsobem zákroku naloží. Tak se i stalo. Agresor zemřel v sanitce, policie na tom podíl neměla. Konec debaty pro soudného člověka.

Jenomže to by asi byl ideální stav pro normálně myslící společnost. Tím nechci říct, že by v USA žili jen samí bezmozci. Stále si namlouvám, že kritici tehdejšího policejního zásahu, který opravdu nebyl košer, neměli pravdu. Avšak jejich pravda se přerodila v ideologii, která se posouvá úplně někam jinam. A není to jen o barvě kůže. Lex Floyd se stává nebezpečným momentem, že kdo padne do rukou policie, je automaticky nevinný, i když je to třeba vyložený gauner. 

Pokrytectví s výstavbou pomníků těmto individuím jen nahrává těm, jejichž pokřivené vidění světa taky oblétá svět a buch! Dopadlo to už i do Teplic. A příslušné spolky už bubnují na poplach, že tamní feťák i přes pitevní zprávu je tak jako tak obětí policejní brutality. 

Svíčky a květinová výzdoba na místě zásahu na sebe nenechaly dlouho čekat. Silně pochybuji, že svou tam položil a zapálil i majitel poškozeného auta, či někdo z narkomanské party, protože v této komunitě dotyčný nebožtík žít nutně musel.  Nejsem z tohoto místa arbitrem policie, ani zastáncem revize zmíněné události. Jsem jen zastáncem zdravého rozumu a kdo o tom mém pochybuje, pak nechť si prvního feťáka na potkání pozve na nedělní oběd a tam mu může promlouvat do duše. Nejlépe ve chvíli, kdy si narkoman krátce předtím šlehne. A pak se hostitel může modlit, aby to nešlehlo s ním. Pak bude mít rozum jako já.
 

Autor: Petr Štrompf | úterý 22.6.2021 9:33 | karma článku: 31,58 | přečteno: 703x