Jak je to s Putinovými nemocemi? Asi vůbec nijak

Viditelné křečovité svírání rukou řečnického pultíku, škubání nohou, orosené čelo....A navrch rakovina. Putin to asi bude mít brzy za sebou. Ach jo...  

Kdo křižuje se svou zvědavostí po sociálních sítích, podobné zprávy všech možných pozorovatelů z tuzemska i ciziny mu nemohly uniknout. Chybí už jen smuteční parte připravené v kremelském šuplíku, kdyby jako fakt něco. Něco vám prozradím. Svého času jsem působil jako lektor výuky pro exponované osoby, aby se naučily vystupovat v médiích. To znamená zachovat si svou přirozenost, nenechat se rozhodit okolními vlivy a hlavně! Vnímat sebe sama tak, aby dotyčný měl pod kontrolou své smysly, potažmo řeč těla. 

Nutno podotknout, že to s těmi lidičkami byla mnohdy docela facha. Jakmile se soustředili na sebe, v silvestrovské lidové zábavě by před kamerou bodovali, ve svých skutečných rolích by jeden za kamerou zaplakal. A tak znovu a znovu ten media - training, až se konečně k něčemu dopracovali. Ale mnohé škuby, tiky a pitvoření jim zůstalo. Podvědomí silnější přetvářce.

Nutno rovněž poznamenat, že nehodlám zde dělat arbitra Putinovi, který by měl jít s tou svou imperiální a už i imbecilní dobyvačnou povahou do pekel. Jen z profesionální zkušenosti vím, jak číst verbální projevy druhých. Zda tomu kremelskému zloduchovi v těle bují ta či ona nemoc, to nechám na přírodě. Ani lékaři pak nic nezmohou, když se někdejšímu rozvědčíkovi KGB otevřou dveře na věčnost. 

Jenom reaguji na všechny ty pozorovatele, kteří vidí něco, co není. Co se má stát, to se stane s každým z nás. Není nic horšího, než vzbuzovat naděje, která umírá poslední, ale mnohdy i s těmi, kteří v naději doufali. Putin tady zřejmě bude asi ještě hodně dlouho i po válce, což bude pro něho větší trest, než sebevražedný unik od reality s kulkou v hlavě.

Autor: Petr Štrompf | čtvrtek 6.4.2023 8:39 | karma článku: 20,18 | přečteno: 738x