Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechci se Zemana zastávat, ale udivuje mne, jak jsou si všichni jistí, že byl totálně opilý. Mohla mu třeba vyskočit hladina cukru, k tomu náhlá viróza a když si dal třeba jen 2 sklenky vína, tak vypadal hůře než alkoholik s 8 promile.

A jak jsem psal v jiných příspěvcích. Kolik lidí již třeba doplatilo životem na to, že se při zdravotních problémech váleli na ulici po zemi a kolemjdoucí je obcházeli jako opilce...

A když už je řeč o politicích opilcích, tak nějaké odkazy zde: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1337-opilec-vaclav-havel-svedek-vypravi-o-byvalem-prezidentovi.aspx

2 1
možnosti

R86a35d64i65m 69F56r55a56n25c

15. 5. 2013 14:40

Nevím, čs.politiku bych hitparádou nenazýval, spíš vidím obludárium, kde dostávají své role mimo zločineckých asociálů také profesionální opilci.

1 2
možnosti
Foto

Máme toho, koho nám vybral Klaus & family :-/

2 5
možnosti
Foto

Já jsem ale nešťastný, že jsme měli volbu jen mezi louží (Zemanem) a okapem (Schwarzenbergem). Nevím, jestli druhý jmenovaný pije nad míru, ale byl by ještě horší.

3 1
možnosti

Vidim, ze ozralecke vravorani pana prezidenta je mnohym sympaticke.  Je to totiz takove lidske a priblizilo to Zemana obcanum.

Proto navrhuji, aby se prezident pri navsteve Indie vykalel hned na letisti verejne na koberec.

Jiste se tim priblizi prislusnikum nizsich kast a prostym lidem.....8-o

2 3
možnosti
Foto

A Kalousek by se měl vydělat kde? 8-o Šavli už hodil, tak to je další bod v rejstříku :-(

2 0
možnosti
Foto

Hitler byl abstinent, Stalin a Churchill alkoholici. Gorbačov byl abstinent, Jelcin alkoholik. Edvard Beneš byl téměř abstinent, Gottwald alkoholik. Kdo z nich byl vítěz a kdo poražený? Deset procent nehod na silnicích spáchají řidiči pod vlivem alkoholu, devadesát procent tedy bourá za střízliva. Tím se v žádném případě nechci zastávat alkoholiků, ale střízlivost v žádném případě neznamená záruku správného rozhodnutí. Zeman se asi vožral, je to odsouzeníhodné, ale daleko hnusnější je, když postarší politici odkopávají své letité manželky (Topolánek, Paroubek). Chvilkové selhání lze odpustit, to fatální ne.

3 0
možnosti

Na té abasádě s ním byl Klaus a spousta jiných lidí. Pochybuji, že tam byl prostor k tomu, aby se tam nějak popíjelo. Já prostě té historce nevěřím, ale věřím, že mu bylo velmi špatně a na jedné fotce mu po tváři stékal pot, jak jsem viděla. Myslím, že to nebylo dobře, jak se to hned rozlétlo po celém světě. No, už se stalo.

5 3
možnosti

Pročmédia už týden živí a přiživují historku o tom, jak Zeman vrávoral...

http://www.protiproud.cz/svet/politika/media/231-jak-je-to-doopravdy-s-alkoholismem-prezidenta-zemana-proc-tento-problem-media-objevila-az-dnes.htm

a dále:

rozbouřenýkalouskův žaludek znamenal odchod z tv studia

http://www.youtube.com/watch?v=dsRW0rDChrA

rozbouřený kalouskův žaludek v rozhlase http://prehravac.rozhlas.cz/audio/2872811 Já jen, abychom to viděli z více stran.;-D

4 1
možnosti

No, Zeman má s mediemi vyhlášenou válku, myslím. Tak mu ukázali, zač je v Pardubicích perník. Já tedy s takovými způsoby nesouhlasím, ale většina lidí se dobře baví na jeho účet. Je to škoda, myslím, že měl velkou chuť pracovat a udělat pár věcí. Bůh suď, jak to všechno dopadne.

3 1
možnosti
Foto

Alkohol je problémem obecně. V případě politiků je to o to horší, že oni jsou "v práci" v podstatě furt ..... nebo by aspoň měli.

Je jedno, zda jde o politika komunálního, či na vrcholové úrovni. Představa, že se ministr financí nachází v podroušeném stavu v momentě, kdy se najednou může nečekaně projevit třeba spekulace investorů na pokles měny (tady přiznávám, že nejsem ekonom, ale nemyslím, že by nemohla teoreticky nastat taková situace, která se objeví "náhle") a opilý ministr financí by měl krátký čas na poradu a vyřešení situace, je prostě nepřijatelná (ano, má na to lidi a má k tomu i ČNB, ale prostě je to nepřijatelné). Podobně ale i prezident republiky ..... představa, že vrchní velitel ozbrojených sil a člověk, který předsedá Radě obrany státu (či jak se to přesně jmenuje), bude tak říkajíc "na šrot", je opět, minimálně tristní.

Vy jste se, pane Streite, opřekl primárně do ministra Kalouska, kterého pravděpodobně velmi, až nesmiřitelně, nesnášíte, ale je třeba říci, že podobná slova, která jste napsal mají mít obecnější platnost.

Jedno bych však k Vám měl. Nepochopil jsem souvislost Vaší kritiky exorcismu s alkoholismem politiků. Můžete mi ji objasnit?

0 6
možnosti

J82i89ř62í 17E71u29l56e94r

14. 5. 2013 19:10

Má být nějaká??

3 0
možnosti

Já si nejsem jistý, jestli byl Zeman tak opilý. Byl jsem dnes u lékaře a ten mi říkal, že je skutečně nějaká epidemie s podobnými příznaky a la Zemanova viroza a že má několik dní plnou ordinaci. Zeman se zatím ve směru přehnaného pití a jeho následků vždy odkázal ovládat a to i přes časté pomluvy politických oponentů. Je možné ale, že si Zeman tím alkoholem na velvyslanectví nepomohl. Alkohol na chřipku není ideální.

6 3
možnosti
Foto

Zeman tu má nějak moc zastánců. Alkohol sehrál roli tak či tak. Ale můj článek cílil především na jiného výtečníka. Ale těch nestřídmých je v politice i tak přespříliš. Kdyby se to stalo jednou, dobře. Ale poněkolikáté? To by už projít nemělo.:-/

5 2
možnosti

J76i49r21i 45C90e55e

14. 5. 2013 15:03

Miroslav Kalousek vyšel z vinárny, a protože se mu točila hlava, opřel se o zeď.

 Od kdy se dělají zdi z asfaltu, pomyslel si..

7 1
možnosti
Foto

A nevyfackal cestou toho "spratka"? ;-D

6 2
možnosti
Foto

Pane Streite, lidem prý alkohol u politiků nevadí. Myslím, že většině trochu vadí. Kdyby měli volit mezi Zemanem občas popíjícím a tím samým Zemanem vždy střízlivým, zvolili by toho vždy střízlivého. Ale zase je fakt, že popíjení nevadí zdalika tolik jako jiné věci, je to až druhotný problém. Například Kalouskovy složenky nebo Schwarzenbergovy aktivity vadí lidem daleko více. U Zemana Vám bude více vadit jeho levicovost než pití. Když se Vám některý politik a jeho politika bude zamlouvat, mnohé jeho špatnosti mu odpustíte. Když naopak se Vám zamlouvat nebude, budete ty špatnosti vyzdvihovat, to je naprosto běžné a normální. Vím, co namítnete - že politik si pití dovolit nemůže, a máte pravdu, ale spousta věcí se nemá a přesto se dělá, u politiků se pak nešvary jako alkohol nebo zahejbání využívají k mocenským bojům.  Další věc, označit někoho jako alkoholika je trochu troufalé, alkoholik je člověk, který opakovaně zanedbává svoje povinnosti kvůli alkoholu. Přeji hezký zbytek dne.

6 2
možnosti
Foto

Odkazuji vás na můj příspěvek o vlákno níže.

Pravicový ochlasta a levicový ochlasta je stejně špatná volba.

Jestli alkoholismus u politika dojde tak daleko, že chodí opilý do předem naplánovaných diskusních pořadů, tak je alkoholikem. A jestli se "zhroutí" v přímém přenosu, je to katastrofa, kterou by měla i seriózní média rozmazat tak, že by musel opustit politiku.

Na některých reakcích tady je vidět, že opilce ve stranickém tričku bohužel hodně lidí sebevražedně toleruje.

To říkám jako milovník dobrého pití.

5 4
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...