Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Raverr

3. 12. 2008 16:19
další takovej

zákon na zisk čezu??? čez je akciová společnost a cílem každé a. s. je tvorba maximálního zisku. nepleťte si je proto z charitativní příspěvkovou organizací. chcete změnit dodavetele?? je jich 300 na výběr. chcete mít ceny odpovídající vývoji na burze?? aktivujte si produktovou řadu Měsíc nebo Kvartál. a pokud si myslíte, že vám více uštří sponel, zaregistrujte se.:-)

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

3. 12. 2008 17:22
Můžu si vybírat dodavatele, jakého chci,

a je mi to houby platný, protože ten distribuuje pouze jednu monopolní elektřinu. Je to vlastně taková zástěrka "jako že je konkurence", kterou používají podobní manipulátoři či PR pracovníci, jako jste vy. Distributor elektřinu nezdražuje, zdražuje ji výrobce, protože může, stát nad ním drží ochrannou ruku (protože sám z toho něco má, a nemyslím tím jen zisky z dividend, ale i neformální, byť značně vysokou finanční výpomoc lidem na rozhodujících postech).

Pokud by se něco podobného mělo dít v jiných odvětvích, taky by mohl rohlík stát stokorunu a lahev mléka pětikilo, jenže to by vypochodoval tzv. "antimonopolní úřad" a dělal by "tytyty bububu".

0 0
možnosti
LU

pidla

3. 12. 2008 15:46
Karma

R^

0 0
možnosti
SN

kuča

3. 12. 2008 15:35
Vážený autore,

:-)strefil jste se perfektně, bohužel psi štěkají a karavana jde nerušeně dál. Velmi mnoho příspěvků na těchto stránkách, na toto téma jsem přečetl, o peníze jde až v první řadě. A milionář Martin dá mladému Klausovi na gymnasium 1OO mil. a jede se dál! Je  to opravdu vypráskaná parta! Byl založen dokonce spolek SPONEL- spolek proti nemravným cenám elektřiny, jehož členem jsem se předevčírem také stal. Díky za pěkný článek, to je bohužel všechno, co k tomu lze řici!

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

3. 12. 2008 15:20
Jen maličkost z MFDnes, cituji:

Jako risk-manager polostátního kolosu ČEZ údajně musel Jan Klaus junior horečně propočítávat, zda je únosné, kdyby tato firma prý na přání vládních politiků, zachraňovala soukromou společnost Moravia Energo. Ta prodělává obří peníze v řádu miliard na pražské energetické burze. "Riziko je velké, jsou z toho obavy" uvedl zdroj blízký vyjednávání.

Majitelem Moravia Energa je nepřímo ocelář Chrenek. Tomu prodal Pavol Krúpa jako původně strategickou ivestici balík 31% akcii, jež koupil od Grosse.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...