Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tak schválně...jakého má padáka normální nádražák, když ho propustí z jakýchkoliv důvodů?:-/:-)

1 0
možnosti
DG

No vidíš Dušane, i ty mužeš mít kvalitní názor. Tvůj křupan. P.S. hlavně se odprosti od svých přiblblých smajlíků.

0 1
možnosti
Foto

Říká se oprostit ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
MS

Tentokrát s vámi bez výhrad souhlasím. R^

1 0
možnosti
ZM

Ta konkurenční doložka je také podivuhodná. Zajímalo by mě, která dopravní firma by tyto "experty" zaměstnala.

3 0
možnosti
Foto

Kvůli jejich odbornosti nikdo. Možná někdo kvůli cenným informacím, konexím a protunelovaným cestičkám...

3 1
možnosti

M81í41l61a 32Š28u58l77a

12. 9. 2013 19:13

.. rok 1990 - zákony budou platit pro každého stejně .. nepřipustíme žádné výjimky ze zákona .. podmínky na startovní čáře budou pro každého stejné .. 

.. to co je tu dnes je výsměch toho, co jsme chtěli změnit, cinkajíce klíči a poslouchajících tyto sliby .. nic z toho v následném čase neplatilo a postupem doby to bylo jen horší a horší .. 

.. to co se děje dnes je jen obrazem událostí doby minulé .. kluci, co spolu mluví (a někteří i žijí) si přivlastnili zemi .. stát již nejsou občané, stát je zprivatizovaný politickými stranami, které jsou vytvořeny pro dosažení cílů elitní skupiny, dříve šlechty .. 

.. ne ne, nevolám po revoluci bolševického typu, volám po obnovení pravicového pojímání státu, kde občan je tím státem a politik jeho zaměstnancem .. 

.. to, co se děje v nejvyšších patrech ČD se děje v každém státem řízeném podniku, v každé státem řízené instituci .. stát nesmí podnikat, stát má jen zajišťovat ochranu, obranu a nejnutnější sociální program obyvatel .. sci-fi co?

.. vám Dušane karma R^

8 1
možnosti
Foto

Krásné...lepší než můj článekR^

A ti kluci, co spolu mluví (a někteří i žijí) - to je bomba!!

Co dodat? Zbývá jen poděkovat, Mílo. Myslím to upřímně;-D

3 1
možnosti
ČD

Probůh Streite, podobnou slátaninu jsem už dlouho nečetl. Tak především, nepište o ekonomice dokud si neujasníte rozdíl mezi pojmy "dluh" a "ztráta". Váš právní exkurs (jako že se kašle na uzavřené smlouvy) pominu. Nesmysl je ještě úplně na konci vašeho dílka - ČD žádný provoz samy neomezují, byly by samy proti sobě. ČD jezdí ty spoje, které si i u nich kraje nebo stát objednají. Omezení provozu jde tedy čistě za nimi, nikoliv za ČD.

1 7
možnosti
Foto

Pane, ekonomika, speciálně finance, mě živí.

Nechte si své demagogické žvásty pro někoho jiného. ČD samozřejmě mají jak ztráty, tak dluh: obvykle ztráty v řádu jednotek miliard, zatímco dluh v řádu desítek miliard.Rv

5 1
možnosti
JZ

Já bych to bral, kdyby ministr Žák nejmenoval generálním ředitelem ČD Dalibora Zeleného, který kdysi přivedl firmu do stejných ztrát jako Žaluda. A to navíc měl k dispozici nákladní dopravu, Žaluda nikoliv. Ideální by bylo vypsat výběrová řízení na provozovatele  jednotlivých železničních tratí a pak by ČD mohly skončit úplně. ;-D

1 5
možnosti

Jan Ziegler

Nehodlám hájit Dalibora Zeleného, ale mýlíte se ohledně nákladní dopravy, tam se Žaluda výrazně negativně podepsal. Můžete si ověřit, kde všude působil.

0 0
možnosti
AF

Nevím, čemu se divíte. Vždyť ředitel krachujíví VZP si taky napsal odměnu 750 000 Kč za to, jak skvěle firmu vedl. Pak ho konečně kopli do . . .

4 0
možnosti
Foto

Já se nedivím, pranýřuji! ;-)

Tak vidíte, ve VZP byli proti ČD žabaři :-);-(

2 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...