Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Streit

6. 5. 2009 10:40
Re: foto z Ostravy

Díky, hezké. :-) R^

0 0
možnosti

DrMax7

4. 5. 2009 15:00
No...

Tak sto deset minut to nebylo ani náhodou, leda byste tam připočetl tu třičtvrtěhodinu čekání, která nastala mezi Zonygou a příchodem DP. Hráli hodinu a půl. Gillan byl evidentně nachcípanej, neustále odkašlával a kdykoliv mohl, odběhl za plentu se čehosi nadýchat nebo něčeho teplého napít. Když přišel na pódium, zdálo se, že se právě probudil. Řekl bych, že se čekalo na něj, než se prospí a dá dohromady, protože byl evidentně stižen nějakým bacilem. Takže mu trvalo minimálně tu první pecku, než se do toho dostal. Pak už byl výborný, to bezesporu.

No a že DP přidávají  i do klasických pecek nejrůznější inovovaná sóla, tak už to na koncertech aspoň trochu solidních kapel prostě chodí, zaplaťpánbu.

Ale koncert se mi líbil, stejně jako všechny minulé koncerty DP, které jsem navštívil.

0 0
možnosti

Streit

4. 5. 2009 15:50
Re: No...

Omlouvám se, s tím časem máte pravdu, zůstalo mi to tam z jiného setlistu, který jsem upravoval. Hráli asi od 21.15 do 22.50. Asi měli začít ve 21 hod, vždy se čeká také na zvukaře.

O tom, že Gillan nebyl zdravý jsem psal.

Málokterá kapela zahraje improvizace tak profesionálně a přitom variabilně. To bych považoval za silnou stránku DP.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...