Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vladkoOO1

21. 3. 2009 17:01
..CHUDÁK STARÁ BÁBA-A CO JEJÍ "MLADŠÍ" POHROBCI?

Copak je těch sympatizantů nejen se soudružkou Brožovou,ale i jinými "rudochy"MÁLO?

Na prvního máje slibuje nejen ŠVORCOVÁ-"ŽENA Z PODPULTÍ",ŽE NÁM TEN KAPITALIZMUS TIHLE JEJÍ IDEOVÍ SOUKMENOVCI JEŠTĚ"PĚKNĚ "VOSOLÍ"...

A jak se vyjádřili v komentáři k rozsudku NÁRODNÍ "FAŠISTICKÉ" STRANY nejen ÚSTAVNÍ SOUDCOVÉ....

MUSÍME SI POČKAT,AŽ NĚCO KONKRÉTNÍHO SPÁCHÁ CELÁ PARTAJ.."

...zatím můžeme maximálně trestat jednotlivce,kteří se nějak "provinili proti konkrétnímu zákonu..."                             Platí to bohužel-i na ty RUDOCHY-STRANU SE ZATÍM JAKO CELEK NEPODAŘILO POSTAVIT PŘED SOUD,TAKŽE NEZBÝVÁ,NEŽ STAVĚT PŘED NĚJ JEDNOTLIVÉ ZLOČINCE,KTEŘÍ I DNES NEJEN NA 1.MÁJE VOLAJÍ PO OBNOVENÍ STARÝCH DOBRÝCH POŘÁDKŮ....       A Polednovic Božka je bohuželstále jednou z mnoha členek onoho pro dnešní demokracii potenciálně nebezpečného ZLOČINNÉHO SPOLČENÍ.....                                             Bohužel je "virus třídní,či rasové,náboženské..atd..NENÁVISTI SKRYTOU HROZBOU-VIZ BALKÁN.

0 0
možnosti
JK

transalp96

9. 3. 2009 9:40
At jde ta baba k certu.

Jestli to bude v kriminalu, nebo doma, je mi srdecne jedno.Flastr uz dostala a to je dobre.Mistni komousi se snazi polemizovat a relativiozovat, jak je jejich zvykem, ale tady neni o cem diskutovat.Takze komousi, vcetne vas Streite(Y)

0 0
možnosti
MP

M.Patocka

8. 3. 2009 22:10
pro pochybovace

http://www.youtube.com/watch?v=QRTxcCF6VHg

Tahle zenska by udelala pro karieru vsechno. Tady proto nechala zabit nevinne.

0 0
možnosti
RR

rezjir

9. 3. 2009 3:19
Re: pro pochybovace

A nedávala snad Horáková v tom podzimí bandy ke zničení lidově demokratické republiky? A když ne, proč do toho podzemí chodila?Můžete popsat publiku, co tam v tom podzemí vlastně dělala?

0 0
možnosti
W

wiki5.5

8. 3. 2009 18:57
porevolucni

nejvetsi chyba byla "nejsme jako oni" ... zamenovani prava za odplatu je pro nas narod jen katastrofou, kterou si ponese do dalsich stoleti... pravo melo byt vykonano a jakakoliv trocha je lepsi nez zadne

0 0
možnosti
JB

Jenda Blub

8. 3. 2009 11:07
Kdo je civilizovaný?

Nacistický zločinec Priebke byl vydán Argentinou do Italie, kde byl odsouzen do vězení. Nikdo se tam nepozastavoval nad tím, že byla starý jako Polednová.

Polednová navíc svého zločinu nelituje a drze se svým obětem vysmívá.

0 0
možnosti
RR

rezjir

8. 3. 2009 16:35
Pokud si nemslí, že

se nějakého zločinu dopustila a neexistuje důvod, proč by si to měla myslet (jako jenom proto, že si to myslíte vy), tak ani nemůže ničeho litovat. A kde a kdy se svým obětem vqalal vysmívala?

0 0
možnosti
RH

Kruton

8. 3. 2009 10:14
Stará bába

Stáří nebo zdravotní stav by neměly bránit ve vykonání spravedlnosti. A promlčecí lhůta???? Je logické, že komunisti Polednovou nestíhali, když jednala na jejich objednávku. Ani vrazi v koncentráku nejednali protizákonně.

0 0
možnosti
DS

Streit

8. 3. 2009 10:32
Re: Stará bába

Trest nesmí být v civilozované společnosti mstou; má dvě funkce: 1) Převýchovu. Můžete mi říct, jak toto "doživotí" vinici napraví? 2) Izolaci jako ochranu společnosti. Koho chcete chránit před 90 letou bábou?

Takže už zbývá jen ten účinek na veřejnost. V tomto případě je to stejné podléhání davové psychóze jako v případě Horákové.

Uvědomte si, uplynulo už 60 let a ona byla jen jedním z nástrojů zvrácené doby. Myslíte si, že byste tehdy byl/a hrdinou?

0 0
možnosti
MP

M.Patocka

8. 3. 2009 9:15
stari (stejene jako blbost) neomlouva

Brozova-Polednova je stara pani, ktera jednala v souladu se zakony tehdejsiho diktatorskeho, komunistickeho Ceskoslovenska, rikaji mnozi komunisticti pisalci. Vlastne nic neudelala, protoze jednala podle tehdejsich zakonu a i kdyby nahodou neco udelala, tak nemuze jit do vezeni, protoze je stara a jini darebaci nebyli take potrestani, tak proc tedy ona? Tak toto je komunisticka argumentace par excelence. Zakony byly diktatorske a slouzily prave take k justicnim vrazdam. To, ze se nekteri na likvidaci lidi, kteri byli proti rezimu, podileli je neomlouva. V hitlerovskem Nemecku take vsichni systemovi vrazi jednali v normach zakona. Troufl by si nekdo rict, ze proto Göring nebo Goebels nemeli byt potrestani? To, ze je nekdo stary nesnizuje jeho vinu a naopak, musi byt potrestana, dokud je cas. Uz to trvalo dost dlouho, tak ji konecne poslete do vezeni, protoze za pul roku bude jeste starsi nez ted. A to, ze nekdo jiny nebyl jeste potrestan, je duvod nikoho nepotrestat?

0 0
možnosti
RR

rezjir

8. 3. 2009 9:48
Nesprávné axiomy

Göring nebo Goebels představují snad rozdílné váhy než Brožová.

Měl byste uvést např. jméno jediného soudce, či prokurátora z éry nacistického Německa, který odsouzen za svojí účast na soudech např. s atentátníky na Hitlera.

Za druhé další nesprávným axiomem je předpoklad, že Brožová se vědomě podílela na  spáchání justiční vraždy, pokud už bychom přijali hypotézu o spáchání té justiční vraždy.

0 0
možnosti
S

saldy

7. 3. 2009 11:29
bába

zavřít starou neškodnou bábu?Tak tomu říkám hrdinej odboj po česku....my z tý český při..ustrašenosti snad nikdy nevylezem:-(

0 0
možnosti
RR

rezjir

8. 3. 2009 7:36
Re: bába

R^R^R^ Přesně.

0 0
možnosti
R

rojack

6. 3. 2009 23:35
Vážený pane,

píšete nesmysly. To, že se i dnes dějí nekalé věci, které popisujete, přece neznamená, že někdo, kdo se prokazateně dopustil trestného činu a byl za něj odsouzen,  nemusí být potrestán. 

Tak nebudeme zavírat vrahy se zdůvodněním: však jiní taky možná vraždili a nezavřeli je.

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 3. 2009 8:08
Re: Vážený pane,

A ona ta Brožová někoho zápichla? Dobře,, ale v tom případě chci vědět přesně jak.  

0 0
možnosti
JM

Irish Stout

6. 3. 2009 14:59
Jen tak mimochodem

Opakovaně zdůrazňujete, že B-P nechcete omlouvat, ale opakovaně to děláte. To jen tak mimochodem.

0 0
možnosti
DS

Streit

6. 3. 2009 15:28
Re: Jen tak mimochodem

Tohleto je už historie. Pochopení není omluva. Morální odsudek trvá a je na místě.

Já si myslím, že dnešní integrační komsomolci a eurohujeři by svého času byli všichni v SSM, KSČ a psali by dopisy, jak je třeba zatočit s protispolečenskými živly.

Dnes je nutno věnovat pozornost ne zločinům starým 60 let, ale těm novým, vč. vlastizrady, které nám nepovšimnuty probíhají pod nosem.

[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...