Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dejte pokoj s takovými útoky a strašením. Mně například by vůbec nevadilo, kdyby se to tady trochu utáhlo. Náš bažinec, kterému se demagogicky říká právní stát, je živnou půdou pro podvodníky a mafiány, kteří za dotace dělají rybníky, zbytečné asfaltky v lesích a polích a jejich profit činí 50% z vyčerpané částky. To mi je už milejší, když někdo použije dotace jako pan Babiš. Že by se na něj něco našlo? Ukažte mi politika, který by neměl být odsouzen k letům káznice, kdyby se profláklo, co všechno provedl!

0 0
možnosti
Foto

Proč bych dal pokoj? A jaké strašení? Vy jste tu nahrávku neslyšel? Že někteří jsou ještě horší? No a co? To má být spása?

0 0
možnosti

R71u52d23i 53G78a95š30p94a75r

8. 10. 2013 18:01

Nervíky a zažité manýry pracujou, vám samozřejmě karma.R^

0 1
možnosti

P26e61t32r 89P10e58t10r17o79v

8. 10. 2013 14:22

Trochu stará causa, nemyslíte?

Po dotazu z vedení společnosti Mafra, proč Andrej Babiš volal redaktorovi LN Janu Kálalovi, se budoucí vlastník vydavatelství Mafra rozhodl přijet do sídla redakce LN a za své chování se třikrát omluvil. "Byl jsem vytočený. Už se to nestane," řekl před celou redakcí Lidových novin. Uvedl, že ve firmách, které vlastní, je zvyklý mluvit s manažery i dělníky. Zároveň redakci navrhl uzavření etického kodexu, který by jasně vymezil vztah majitel - média.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/nevedi-s-kym-maji-tu-cest-stezoval-si-babis-na-ln-pak-se-omluvil-pbx-/zpravy-domov.aspx?c=A130628_173145_ln_domov_rak

3 3
možnosti
Foto

O telefonátu jsem se dozvěděl včera večer.

Kdyby nebyl Babiš přistižen, neomluvil by se.

S tím etickým kodexem si dělá srandu? Kvůli svému pochybení chce bič na redaktory?

Jedinou relevantní omluvou by mělo být jeho stažení z voleb. Tohle by mu neprošlo snad ani v Rusku.

4 1
možnosti
Foto

Ono na rčení "Kdo chce kam, pomozme mu tam" něco bude.

Jen ať si to užijí.;-)

0 0
možnosti
Foto

A my se vystěhujem? 8-o

[>-]

0 1
možnosti
Foto

Nicméně všimněme si, že pan Jan Kálal v Lidovkách pracuje i nadále.

0 0
možnosti
Foto

Však Lidovky Babiš ještě nepřevzal. ZATÍM. :-P

Až bude vyhozen i s Křivkou a Balšínkem, už asi tady nepřijdete se kát...

1 1
možnosti

P47e39t73r 70K13u38l48i39c32h

8. 10. 2013 13:43

rozhostilo ticho? vždyť toho byla plná media.

věcně, konkurenti mimo Mafru o té tiskovce informovali a Lidovky se snažili být papežštější než papež (v tom lepším případě) nebo prostě Balšínek nemá Babiše rád a přesto, že jak babiš logicky správně uvedl, že jeho ksicht prodává, to Balšínek schválně sabotoval (a to by byl ten horší případ)

2 0
možnosti
Foto

Dejte mi odkazy. Když jsem to hledal, moc toho nebylo...

Kdyby se něco podobného stalo na západ od nás, uštvali by Babiše novináři tak, že by sám volby vzdal. Oprávněně.

Prosím vás, jedna blbá tiskovka neparlamentní strany...Rv

2 1
možnosti

M89í15l25a 37Š76u93l24a

8. 10. 2013 13:24

.. pokud není někdo schopen přemýšlet, skáče na líbivá hesla, nebo na pěkně upravený účes, pak si takového Babiše skutečně zaslouží (ten účes se Babiše netýká ;-D) .. 

.. kdo přemýšlí, tak si ten telefonát jen přiřadí k dalším mínusům .. ANO - to je stejný projekt jako TOP 09, tedy účelově složený pro nynější volby .. ovšem na rozdíl od TOP 09 nepředstírá, že má nějakou ideu .. také proč? vždyť homo intendérunt (ohnutý, aby to nemusel někdo hledat) slyší na to jediné "boj s korupcí" .. 

.. v tomto případě přeci nejde o blaho človíčků v naší zemi, tedy nepočítaje Babiše a jeho pár spřízněnců, zde jde jen o to, aby nekorumpoval sám, ale rozhodoval o věcech, které by musel zalobovat (zkorumpovat) .. 

.. vzpomněl jste to jeho placení daní, to je dost trefné, já dám desetikorunu a dostanu za ni stokorunu .. kruciš, takhle bych také platil daně, jak mourovatý :-) .. 

.. myslím, že Babiš má na našem dvorečku dost nepěkných věcí na svědomí,.

.. tak prosím všechny, první fáze bude homo erectus a druhá homo sapiens sapiens ..   .. a jako vždy, jako vždy ..  MKŠ

5 1
možnosti
Foto

..Líbí se mi ten příměr k TOP 09. Urozený a "noblesní" aristokrat a "hodný" miliardář - oba nepotřebují krást a myslí to "dobře". Svatá prostoto! V obou případech jde jen o ekonomické zájmy. Babiš dostal navíc chuť na moc (přesahující jeho firmy).;-€

..Tu MAFRu si Babiš mohl koupit klidně za třímiliardové zemědělské dotace.

..Karmu2 mám u toho článku něco přes kritickou hranici 7% (podíl inteligentů v populaci). Snad ti průměrní, podprůměrní a hloupí nebudou všichni volit Babiše, bylo by jich 93%.;-D

R^DĎS:-)

3 1
možnosti

Babiš je velký přítel Poláků. Jak že je to křestním ? Adolf  ? Ordnung muss sein !.

Keine polnische Scheisse im Protektorat Boehmen und Maehren !;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...