Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

copak vás tak zlobí vy nadutý bonviváne, že jste mi už podruhé nechal smazat příspěvek? nelíbí se vám moje hodnocení vaší osoby? když jdete s kůží na trh,

musíte počítat s tím, že ne každému se líbí vaše "světonázory" pro mě je čtění vašich blogů utrpením, ale za tím co jsem vám už dvakráte napsal si stojím. jste malý "český"  demagog milující tuhle blogařskou exhibici. a  že jste za klik na karmu ochoten plivnout i na vlastní matku...? o tom soudný člověk po přečtení vašich opusů nepochybuje.

kdyby jste to nechal 100x smazat.

4 3
možnosti

mimochodem těmi květnatými výrazy vás častuji proto, že se podobný styl vine vašimi reakcemi jako červená nit. za každý kladný ohlas se lámete v pase, při nesouhlasu reagujete popuzeně a urážíte diskutéry "na první našlápnutí"

3 2
možnosti

Souhlasím. A nakonec (ačkoli to pro mne opravdu bylo jako volit si mezi morem a cholerou) mne těší fakt, že pokud z někoho udělají prezidenta média a naše nechutná kulturní fronta s všemožnými umělci, ještě to neznamená, že jej udělají prezidentem i lidé. Přestává fungovat tento šílený vliv médií a je to z mého pohledu dobře.

6 2
možnosti

Jste vedle jak ta jedle.....opět...

Apropo...české byrokracie je česká byrokracie a dost často nemá s nařizováním z Bruselu moc společného. Nemusíme chodit daleko... pokud se člověk podívá , kolik náš stát zaměstnává úředníků , zhrozíme se. Protože toto číslo na sto tisíc obyvatel je jedno z nejvyšších v Evropě. Co udělá český úředník , aby obhájil svoji pracovní pozici...začne si vymýšlet . Jinak není pravda o naší svobodomyslné zemi ve srovnání s ostatními zeměmi.

Nevím , kde jste vzal , že Karel porážku neunesl. Přiznal ji , gratuloval vítězi a odebral se do restaurace za svými příznivci. Dle mého názoru měl možnost na základě lživého inzerátu z Blesku (jak se důstojníci Stb snažili , že ?) platnost voleb napadnout u soudu. Neudělal to a dle mého názoru to ani neudělá. Na to je moc velký slušňák. Na to , jak dopadly volby měli vliv následující faktory: Zemanovi lži a podpásovky , dále potom , že Karlův tým na mě dělal dojem , že postup do druhého kola stačí ...cíl by dosažen.. a jak v prvním kole prokázal svoji kvalitu , ve druhém kole už to tak veselé nebylo a dále zatuchlina a smrádek českého prostoru , kdy tímto národem jsou lépe vnímáni bývalí komunstičtí aparátčíci než emigranti , kteří před těmito aparátčíky odešli.

No nic... život jde dále. Ať je Zeman jakýkoliv , horší než Klaus už být nemůže. To je jediné pozitivum těchto voleb

3 5
možnosti

P38a69v57e48l 39H32e15k

27. 1. 2013 11:44

Před volbami jsem Vás považoval za vcelku zajímavého, férového písmáka. Rv

6 8
možnosti

J28a98n 82N53o98v93á66k

27. 1. 2013 12:39

a ke zmene nazoru vam stacili jedny svobodne volby? :)

8 1
možnosti

Naprostý souhlas, jako vždy !!!R^[>-]

9 3
možnosti
Foto

Také já vidím ten rozdíl necelých deset procent jako příliš nízký. Strašně moc lidí na můj vkus volilo Schwarzenberga, ale to připisuji hlavně mediální masáži mladých před prvním kolem. Jinak by se ten pán nedostal do prvního kola.

Nakonec Vám musím poděkovat, že jste svými přesně formulovanými a krátkými články ve mně držel naději, že ten pán zvolen nebude, že v tomto důležitém úkolu se pravice spojí s levicí, jestli to tak mohu nazvat.

Dále už nechci do budoucna ztrácet čas diskuzemi, jen bych ještě ráda splnila svůj slib, a to naprosto banální - hodim Vám to jako nejlepšímu blogerovi :-)R^[>-]

6 6
možnosti
Foto

Vážím si toho, děkuji :-)R^

[>-]

4 4
možnosti

M36í58l51a 67Š63u72l60a

27. 1. 2013 8:41

.. i přes prohru PR týmu KS hořkost v ústech zůstává .. pro někoho zvítězilo dobro, pro někoho pravda a láska (Bože, to snad VK nemohl myslet vážně), pro někoho menší zlo a pro někoho čisté zlo .. no, je to fajn, že jsme tak různorodí, že nejsme navlečeni do jedné šedivé uniformy .. 

.. vítězství MZ není vítězstvím 55% obyvatel této země, je to jen menší prohra této země (prosím, je to jen můj názor, nemusíte souhlasit, nic tím nezměníte) .. v dané situaci, kdy se již do prvního kola nedostal žádný mně milý kandidát toto vítězství MZ je i pro mě hořkou pilulkou ..

.. Bůh opatruj tuto zemi a dej jí sílu proti všem, kteří by jí chtěli zotročit ..

.. pro mého velmi vzdáleného bratrance (a to nejen genetikou :-)) .. KS vítají v branách hradu, no ano, naštěstí ne na tom našem Pražském ;-) ..

.. vám Dušane karma, zasloužená, avšak smutná R^

9 5
možnosti
Foto

Chtěl bych zdůraznit Vaše slova o různorodosti. Protože někteří komentátoři to zloštili na jakési dva tábory. Ale já jsem volil Zemana, ačkoliv jsem dobře věděl, že do jeho tábora nepatřím. Zato Schwarzenberga volili i lidé, kteří si naivně mysleli, že k nim patří. Velký omyl! On patří jen svému rodu.

Nevypadá to dobře ;-(

Musíme se snažit dál [>-]

Díky moc R^

8 5
možnosti
Foto

Cítím to podobně :-)R^

2 2
možnosti

Zeman je horší než Schwarzenberg, ale nekonečně lepší než Klaus

5 16
možnosti

líbí se mi, když těžký euroskeptický pravičák oslavuje levičáka na hradě

6 5
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...