Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mno, jestli von to nedělá naschvál, jako že polibek smrti. Potměšilej je na to dost, stačí pochytit některéj z jeho výrazů. ;-D Zaujalo mne ono "Iljič" je-li on iljičem, pak je Zeman džugašvilli. A můžeme se těšit na další kult sobnosti. ;-)

0 0
možnosti
JV

Cituji: "multikulturalista, vášnivý environmentalista, horlivý internacionalista, zanícený socialista a potřeštěný dirigista". Takhle upřímně a současně zmateně se rozčílit neuměl ani Vasiľ Biľak a ten to s těma -istama uměl fakt dobře ;-D Nojono, svůj k svému. Nezáleží na ideologii, blbost spojuje.

2 2
možnosti
Foto

Bodněte se lavorem, inteligente :-P

1 0
možnosti
Foto

Pane Streite, tak jako fyzikální prostor má více dimensí, tak také politický svět. Např. tyto dvě dimense:

1. pravo-levou,

2. konzervativní-progresivní.

Pan Schwarzenberg je konzervativní politik. To také o sobě v prvním rozhovoru se Zemanem řekl. Co se týče té první pravo-levé dimense je Schwarzenberg asi někde uprostřed. A tudíž je levičáky považován za pravičáka a pravičáky za levičáka.

Např. liberál může být progresivní ale též konzervativní. Totéž platí pro levicového politika.

Nizozemský politik Geert Wilders je některými Nizozemci, ale především v cizině, považován za extrémně pravicového politika. To však není pravda. Je proti velkému vlivu islámu v Evropě, proti přistěhovalectví, proti velkému vlivu EU. Na druhé straně však, co se týče sociálních jistot (autochtóních) Nizozemců, je velmi levicový. Tam volí často stejně jako levicová Socialistische Partij nebo jako Groen Links (Leví Zelení). Svět není jednoduchý a to je jen dobře. Přeji Vám pěkný víkend.

3 0
možnosti
Foto

S první větou souhlasím a doufám, že mě nepovažujete za zjednodušeně uvažujícího. :-)

Pokud jde o další úvahy, vidím to ještě složitější a na velmi obsáhlou diskusi, které se z časových a osobních důvodů pro tuto chvíli vzdávám.

Hezký víkend i Vám R^

1 0
možnosti
JJ

Vy musíte mít hodně nahnáno, pane Streite. Poslední týden skoro den co den proti jednomu kandidátovi a zatím jste se z toho stále nevypsal.

Opravdu vás tak moc trápí myšlenka, že vy stále deklarovaný pravičák to nakonec hodíte socanovi tělem i duší? S tím se budete muset srovnat sám, v tom vám nepomůže vaše zoufalá snaha den co den vylít někam kýbl žluči.

3 3
možnosti
Foto

Ano. Z kolaboranta ve funkci hlavy státu nahnáno mám.

1 0
možnosti
JP

Zbytečně škatulkujete. Někdo volí Zemana, někdo volí Schwarzenberga - ten má veřejnou podboru i u těch, kde bych to nečekal(Olympic,Mládek..) a mezi mládeží. Spíš je tu únava z toho hnusu kolem a větší naději na změnu dává Schwarzenberg. Zemanovi nevěřím ani úsměv, i když  "Karel" není ideál. "Národní" otázka byla aktuální před 100 lety.dnes je svět jinde.

5 5
možnosti
Foto

Řekněte to v USA, vy rozumbrado. Tam jsou národní zájmy zákonem nejvyšším. A malé země si musí bránit své o to usilovněji!!

Je to trvalá, na době nezávislá hodnota. [>-]

5 4
možnosti
Foto

Velmi dobře vyargumentováno. Karma R^

3 9
možnosti

M38í77l60a 50Š98u42l63a

17. 1. 2013 12:22

.. Uhl, Špidla, Dientstbier volí "pravičáka" Schwarzenberga .. to není projev volby pravičáka, ale jen projev osobní nenávisti vůči levicovému kandidátovi .. 

.. když tito tři vydávají svá prohlášení, jeden a půl národa se pevně semkne okolo své knížecí milosti, aby zabránil návratu k socialistickým zítřkům ;-D;-D;-D ..

.. někdy si tak říkám, proč Bůh obdařil většinu lidí rozumovým deficitem .. a nejde o to, zda je někdo jen hloupý, takoví lidé mi vůbec nevadí, jde o ty chytré, kteří si nevidí na špičku nosu .. 

.. už aby bylo po volbách, teď už se bojít zapnout i žehličku, aby na mě nevyskočili ti dva brontosauři ..

.. a karma R^ ..

4 7
možnosti
Foto

Já jsem věděl, že mě prokouknete, že Iljič autista je jen holí na Karla, již jsem nemohl nechat ležet ;-)

Taky mě to téma unavuje, ale což, vlast volá ;-D

Už aby bylo po volbách a měli skutečně ČESKÉHO prezidenta!!

A děkuji :-)R^

6 7
možnosti
PP

P86e90t45r 68P72á54l21k63a

17. 1. 2013 11:49

pokud Špidla Karla, vy tedy Miloše?

Vy volíte podle Špidly? Není lepší mít mít vlastní hlavu, Špidla nešpidla?

9 5
možnosti
Foto

Chodíte do mých diskusí pravidelně a to jste ještě nepochopil, že svůj vlastní názor mám? 8-o:-(

5 7
možnosti
LS

Domnívám se, že v případě Špidly vůbec nejde o levicovost nebo pravicovost Zemanova protikandidáta. Špidla by Zemana nevolil, ani kdyby proti němu stál Augusto Pinochet.

11 0
možnosti
Foto

Pinochet byl proti Karlovi třída :-)

5 9
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...