Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

varix

15. 5. 2008 8:12
Jen pro osvěžení paměti

Paní Benešovou z funce pro neschopnost odvolal a paní Veseckou do této funkce dosadil jako předseda vlády Jiří Paroubek.

0 0
možnosti
H

halohalo

14. 5. 2008 8:32
Proč to ještě všechno nehodili na komunisty?

Ti můžou za všechno špatné u nás. Nějak na to v tom kvaltu pozapoměli. ;-(Určitě v tom má ruce KSČM, STB, NKVD atd.

0 0
možnosti
H

hella.k

14. 5. 2008 8:15
Opět perla

R^V;-D:-)[>-];-)

0 0
možnosti
PS

xlb2

14. 5. 2008 8:11
nezlobte se

ale v hitparade domacich bludu patri vysvetleni zainteresovanych k tomu uveritelnemu. dale vzhledem k vystupovani pani Benesove nemela Vesecka jinou moznost, nez na ni podat zalobu na ochranu osobnosti. pokud by tak neucinila, okamzite by to bylo prezentovano, jako priznani. ostatne o Cunka jiz davno nejde, ucty si zalaly vyrizovat ruzne frakce uvnitr nasi justice... ackoliv byla Benesova odejita jiz pred delsi dobou, jeji tlusty zadek jako by pro nektere SZ jeste sedel ve sve zidli

0 0
možnosti
MK

weneto

14. 5. 2008 8:05
Dobře napsáno

holt pan Premiér si vzal poučení ze starého rčeí kde není žalobce není soudce a pan Čunek pochopil, že nemá smysl utrácet za advokáty když se může domluvit přímo se žalobcem.

Bráno s nadsázkou, jinak celou tuto kauzu považuji za největší výsměch v polistopadovém justičním vývoji této země - a návrat Čunka do vlády za návrat k praktikám let devadesátých.

0 0
možnosti
VT

Kavka

14. 5. 2008 10:21
Re: Dobře napsáno

S tímto příspěvkem se ztotožňuji.R^

0 0
možnosti
RR

rezjir

14. 5. 2008 6:08
A nemá mít stabilita vlády

stabilita vlády přednost před nezávislostí nikoliv justice, ale státního zastupitelství např. ze zahraničně politických důvodů. Představme si, že by před soudem měl být postaven člen nějakého teroristického komanda, který by se nabídl udat své druhy za cenu beztrestnosti?¨Co je více?  Bezpečnost nebo spravedlnost?  A nebo případ katarského prince Saniho? Co je více? Nerchat ho odsoudit, i když ten dotyčný evidentně nepochápal, čeho se dopustil, že jaksi i když se mu ty nezletilé dotyčné sami nabízejí, přesto je to trestné, a nebo nechat prince jít a zachovat si dobré vztahy s nějakým exotickým sultanátem. Upozorňuji, že ten Němec jednal přímo na podnět křesťanského ministra zahraničních věcí Svobody.

0 0
možnosti
MK

weneto

14. 5. 2008 8:02
Re: A nemá mít stabilita vlády

Vtipné,

Zvlášť to zachování dobrých vztahů se sultanátem, když opomenu že o tom kdo princi dal dobrovolně či nedobrovolně a v jakém věku by měl rozhodovat soud a nikoliv ministr spravedlnosti ( jsem holt už staromódní ) - se nám udržení dobrých vztahů s touto zemí vyplatilo především kvalitní svatbou pana Němce ve zmíněné lokalitě. ČR na tom jistě hodně vydělala - a pro řešení případů bezpečnost versus spravedlonost a jiných zapkelitých věcí tu máme opět prezidentské milosti nikoliv komando státních zástupců, kteří plní přání pana premiéra.

0 0
možnosti
H

halohalo

14. 5. 2008 4:25
Tak nevím, co si o tom mám myslet.

Nemám směrnice z ideologického odboru strany. Stranické sekretariáty zatím mlčí, takže počkám až jak to dopadne. A že za komoušů nebyly banány to už skoro nikoho nezajímá!;-O

0 0
možnosti
RR

rezjir

14. 5. 2008 6:09
Re: Tak nevím, co si o tom mám myslet.

Běžte honem shánět ty banany. Ten kapitalismus už dlouho nevydrží, budou-li do něj takto neustále střílet z Aurory.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...