Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Rudá Eliška na začátku 70. let souhlasila s okupací ČSSR v srpnu 1968, jinak by nemohla dostudovat. Jestliže je velezrada jednání směřující proti svrchovanosti republiky, pak E.W. by ji opravdu mohla poznat, protože s takovým jednáním má osobní zkušenost.

Zlé jazyky tvrdí, že skutečným důvodem žaloby za velezradu je nevyvěšení vlajky EU na Hradě s odůvodněním, že by na ni s**li holubi. 28 Švejků!

4 2
možnosti
MH

Zcela neobjektivně rozvedené, nemáte totiž cit (mozková centra?) pro to, že to ti senátoři mohli udělat ze zcela jiných důvodů. To, že jako diskutér M.Šula to dokonce zavádíte na linku signalů vůči EU....to uz je prominte patologie hraničící s paranoiu a demencí. Svazku států jako je EU (se vsim hospodarskym, technologickym, ale predevsim historicko-kulturnim potenciálem) je i s dočasnými přehmaty postoj nejakého populisty Klause nebo posttotalitni "demokracie" pidi CR vícemene u zadku.... Mate pravdu, senátorum slo o to, vrátit Klausovi facku, kterou dal nasi demokracii zločinným zneužitím pravomocí a beztrestnosti presidenta diky špatné ústavě. Proč by ji pak neměli využít v pripade pasaže o velezrade? - naruseni demokratických principů zeme?? o tom je demokracie a k tomu doslo.JSEM RAD A HRDY NA NE, ZE TO UDELALI - POSTAVILI SE NA STRANU OBSAHU PRÁVA A SPRAVEDLNOSTI MISTO ALIBISTICKÉHO LPENI NA JEHO FORME, MEZI KTERÝMI JE V PRIPADE AMNESTIE KATASTROFALNI PROPAST.

1 5
možnosti
Foto

Bože, vy jste fanatický a nenávistný pravdoláskař. Takoví způsobují, že si kálíme do vlastního hnízda.

Amnestie se mi taky nelíbí, ale vy jste teda exot.Rv

2 2
možnosti
KV

Nějak jsem nepochopil, proč by ČR měla být rukojmím několika senátorů?

1 0
možnosti
BT

no Streit jeho rukopis je nezaměnitelný ;-D

ale pane Streit zvláště od vás je to pikantní,  od člověka který háže velezradami jak malý kluk kameny, spočítat koho jste ve svých blozích už nazval velezrádcem by bylo číslo dosti vysoké, tak nechte tento koníček přístupný i jiným ;-D

3 6
možnosti
Foto

Pozor, já jako VLASTIZRÁDCE označuji ty, co jednají proti suverenitě ČR. A takoví jsou právě mezi těmi navrhovateli.

Jen ať si užijí, jak jsou hloupí. Budou to mít černé na bílém přímo od ÚS ;-D

5 2
možnosti
PD

Kdo koho utáhl na vařené nudli? Janeček Wagnerovou, Dienstbiear a aspol.? Nebo Dienstbiear, Wagnerová a spol. toho Janečka?

1 1
možnosti
Foto

Po mluvnickém, syntaktickém, sémantickém a obsahovém rozboru jsem dospěl k závěru, že z mého textu je to zcela jasné. ;-)

2 1
možnosti
RP

Co to znamená, Streite, “Už jména hodně napovídají”? Co napovídají?

1 2
možnosti
Foto

Chytrému napověz...

Nechytáte se ani na Gajdůškovou nebo Wagnerovou? ;-D

4 1
možnosti

Senát je třeba zrušit. Škodí.

3 0
možnosti
Foto

O tom jsem psal. Už se pasou...

4 1
možnosti
JR

J71a59r75a 29R66a72n70k

28. 2. 2013 20:55

Svetu je to jedno, nebojte, chvili se o tom bude mluvit, spise jen v Evrope, jinde ho nikdo nezna.....mozna v Chile a Australii, tam se nechoval prilis diplomaticky;-D

2 7
možnosti
Foto

Klause znát nemusí. Stačí, že si budou dělat kašpary z českého prezidenta. Zase se dostaneme mezi banánové republiky.

4 0
možnosti
PK

P40a47v70e31l 65K10u85l24a

28. 2. 2013 20:19

Streite, na všechny moje příspěvky v diskusích pod vašimi záštiplnými články mi odpovídáte, že jsem opět nic nepochopil. Tak bych vás chtěl poprosit, alespoň jednu jedinou dobrou věc, kterou pro nás VK vybojoval, prosím, řekněte mi

8 11
možnosti
Foto

Kulo, kdybych vám to napsal, nepochopil byste to. ;-)

A na didaktiku už jste starý. Znáte to rčení o perlách a sviních? :-P

4 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...