Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Streite, kdyby vas meli mazat kdykoliv nepravdive osocite a pomluvite, tak vam zbude jediny clanek o tech parplech ci o cem. Vzmuzte se backoro!!!;-D

1 0
možnosti
Foto

Z které nory jste vy, křemeni, vylezl? ;-D

0 1
možnosti
PH

P27e98t75r 18H94á68l50a

30. 1. 2014 8:47

Co má znamenat to mazání?

1 0
možnosti
Foto

Níže x krát vysvětleno. Mažu a budu mazat jednoho člověka, který mě už x krát nepravdivě osočil a pomluvil. Navíc, jak vidno, je to stalker, který si z bourání diskusí pod mým blogem udělal sport. Věřte, že mě to netěší, ale nemám jiné východisko.

0 2
možnosti
PH

P77e34t51r 30H75á31l17a

30. 1. 2014 8:43

1) ČNB data o hrozící deflaci regulérně zfalšovala, když data jednostranně očistila o externí inflaci, ale ponechala v nich externí deflaci.

2) Už od roku 1928 máme analýzu dvou druhů deflace - technologické, v důsledku zvyšování efektivity výroby, která nemá žádné negativní vlivy, a deflaci v důsledku nedostatku poptávky. ČNB tuto novinku na poli ekonomie ještě nezaznamenala.

3) Skutečným důvodem pro intervence byla kombinace následujícího:

- Prostě na to máme právo a vy nám můžete políbit pr***.

- Když Kellnerovi ušetříme 4 miliardy, určitě nám pak zajistí teplé místečko, až nám skončí funkční období tady.

- Uvěření vlastním lžím. To se stává, když někdo lže moc dlouho. - Je krize, čeká se, že NĚCO uděláme, tak pojďme něco udělat - cokoliv, vždyť ti blbečci tomu stejně nerozumí, jen ať to vypadá, že něco děláme.

2 0
možnosti
Foto

Nic z toho, co jste napsal, neumím vyvrátit R^

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Já jsem pro, aby bloger neslušné příspěvky a neslušné přispěvatele mazal. Už jsem to několikrát zmiňovala na více místech. Zazněly námitky, že neslušné příspěvky se mazat nemají, aspoň se jejich autor "odhalí", jenže já spíše vnímám to, že "stokrát opakovaná lež se stává pravdou" a "co když na tom něco je". Bloger má právo si nějak hájit svoji čest a my, kteří zde jen diskutujeme a jsme zde víceméně anonymně, bychom to měli chápat.

1 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PH

Pane Streite, je vám dobře? Níže v diskusi píšete:

"...já preferuji chlapské řešení vyřídit si to sám"

Tím máte na mysli to chlapské mazání nesouhlasných příspěvků? Vy jste tedy mužskej, to vám povím. VR^

4 1
možnosti
ZK

Z82d63e82n20a 92K65o78č88í

29. 1. 2014 21:26

Ale vždyť příspěvky, které jsem viděla před smáznutím, byly slušné a věcné !!

6 1
možnosti
AK

Davam za pravdu. Mimochodem, Singer je tez odchovanec komunist. Prognostaku, dalo by se rici, ze mozna Klausuv "odchovanec". Kdo jmenoval Singera do funkce guvernera CNB, ptejme se (?) Zmetek.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že teď ani Klaus z něj radostnemá. :-/

To víte, je tam už mnoho leta stouplo mu to do hlavy. Ale z neustálých pokusů o obhajobu je vidět, že je z negativních reakcí docela panický.

1 1
možnosti

M91í46l55a 87Š85u19l13a

29. 1. 2014 19:11

.. čtu si odpovědi v diskuzi, ale nevím na co 8-o .. Dušane, nic se nemá přehánět ...

0 1
možnosti
Foto

Chápu, a vím, jak to vypadá. Ale rád bych se pana Macháčka zbavil. Přehání to on, protože nedokáže pochopit, že není vítán. Toto rozhodnutí jsem dlouho odkládal, ale i po zdánlivě nevinném začátku to vždy dopadlo stejně. Nakonec mě začal pomlouvat, což se těžko vyvrací, nikdo nebude listovat nazpátek. Když mě pod několika články obvinil z plagiátorství, nádoba přetekla.

Podívejte se, jak podobný troll zaneřádil diskusi pod mým předchozím článkem a jaké paranoidní dehonestační konstrukce vymyslel. A to jsem prosím nereagoval! Jak se má autor bránit? Zvláště, je-li polarizující jako já...;-)

1 2
možnosti
DK

D54a75v43i19d 70K62r39á39l

29. 1. 2014 17:53

já jsem překvapen, že singer nerozlišuje mezi deflací a ekonomizací jak je napsáno v kohoutově blogu, resp. učebnici k. engliše.

http://dialog.ihned.cz/c1-61339020-karel-englis-rozumel-deflaci-dnesni-cnb-nikoli

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...