Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koho byste radil?

0 0
možnosti

Jesli se zase bude vybírat menší zlo a pro jistotu už v prvním kole, potože, co kdyby se náhodou moje oblíbený 2 zla nedostala do druhého kola - hrůza, budeme mít nejen špatnou vládu, jakou si zasloužíme, ale i špatnýho prezidenta, jakýho si zasloužíme. Kvalitní kandidáti na prezidenta v 9ce jsou, jenže se jim pro jistotu vyhneme, média přece řikala, že to nemá cenu. :-P

0 1
možnosti

J79i76ř65í 10Ř22e31h45o45ř

17. 12. 2012 16:34

tohle nebude volba mezi pár desítkami různých alternativ jako v parlamentních volbách. Bude to volba špatná a horší. Takže ano, budeme muset volit Zemana, aby to nebylo ještě horší. Budeme na něho potom nadávat a nenávidět ho, ale s těmi ostatními by to prostě bylo ještě horší. Raději podpořím socialistického burana, kterému alespoň o nic nejde a tak se sebou nenechá tolik vláčet. Než kandidáta kam vítr tam plášť, nebo ještě hůře budovate nových pořádků.

0 1
možnosti
Foto

Opět skvělý článek. Kandidujete na blogera roku, alespoň u mě. A souhlas - ano, Zeman je to menší zlo. Pravděpodobně to tak cítí většina a pravděpodobně on bude zvolen.

2 3
možnosti

-ale dceru má jak obrázek.To je prostě fakt.

2 2
možnosti

Ani jsem to nedocetl. Uz druhy odstavec je uplna blbost. :-/

7 2
možnosti

V poslední době často prohlašuji,

že nemáme vládu, jakou si zasloužíme. V systému zkorumpovaných

politických stran, jak se u nás – zejména ty velké – nereformovatelně

fixovaly, nelze říci, že by politici odráželi stav společnosti. Snad

odrážejí pouze naši sebevražednou lhostejnost, ale v žádném případě ne

lidský potenciál ve společnosti. Čemu se divíte? Tuto praxi zde zavedl TGM už na počátku vzniku našeho státu...A stavíme mu sochy :-)

1 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
Foto

Děkuji ;-)

Jste tady na mých blozích myslím druhý, co jej to napadlo. Takže příště ještě pár set miliónů a mám to v kapse ;-D

Ale vážně, pokud bych neměl kompetence aspoň cara, ani bych to nechtěl dělat.

http://streit.blog.idnes.cz/c/116540/Muj-recept-imaginarni-verze.html

http://streit.blog.idnes.cz/c/117348/Muj-recept-II-prevratny-navrh-pro-zachranu-demokracie.html

1 1
možnosti

Pane Streite, v jiném textu jste psal: "nikdy nepochopím, jak (Fischer) mohl jako Žid být také komunistou".

To je omyl - nebyl komunistou, byl v KŠC.

3 3
možnosti

J72a95n 20Š80e54s59t48á26k

12. 12. 2012 18:04

Tak tak, a se stejným přístupem  by ani nebyl prezidentem, ale jen pimprlem, za jehož ručky by tahali jiní.

0 2
možnosti

M26a35r64c50e85l 27C37a94h78a

12. 12. 2012 13:32

Islamizace Evropy je opravdovou zkázou pro tento kontinent.  Kdo se byl podívat např. ve Francii, Belgii, Holandsku, Německu, Norsku, Švédsku, uvidí vše na vlastní oči. Ty neskutečné ústupky islámu, na úkor křesťanů, západní civilizaci, mešity se staví po celé Evropě atd atd. Nechápu co za tím je? Co se tím sleduje? My tady zatím máme relativní klid, ale dle Lisabonské smlouvy nám sem úředníci z Bruselu muslimy můžou kdykoliv začít vozit v jakémkoliv počtu!! Islám pravděpodobně, aniž bych strašil, bude, nebojím se to slovo bohužel použít, znamenat veliké nepokoje, které pravděpodobně přerostou v občanskou válku v některé z západních zemí. Tyto nepokoje se postupně můžou rozšířit na celou Evropu.

8 3
možnosti

Tyto xenofobní výlevy se musí okamžitě zakázat a trestat!! ;-O Právě proto, že jsou zcela pravdivé a realistické. ;-( Rv EU Rv [>-]

3 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...