Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
8

837

25. 12. 2011 10:36
Ještě bych připomenul tu zcela zásadní

"zásluhu" VH, on byl ten hlavní co znemožnili očištění práva, justice od všech bolševiků a estébáků, naopak těmhle lidem se naivně s tou "pravdou a láskou" dala prakticky beztrestnost,  neodvolatelnost, umožnilo se jim založit si svůj mafiánský spolek který jediný může trestat členy své mafie.

No a tohle bolševicko - estébácké soudnictví to je potom příčinou toho celého dnešního marasmu, kdy vybrané "elity" beztrestně kradou, loupí, korumpují a  právní mafie ta si udělila pravomoci stejné jaké měli estébáci za dob komunistů aby mohli krást a loupit legálně a za bílého dne, což pravideleně vidíme ty hrůzné excesy exekutorů,  a té další právní lůzy která si "zákonně" naúčtuje 6000,- Kč za elektronický platební rozkaz na pohledávku 50,- Kč no a soudní bolševicko - estébácká lůza  takovéhle "náklady řízení" bez rozpaků uznává jako oprávněné. ;-€

0 0
možnosti
JK

Olej Petrolejovic Naftenko

25. 12. 2011 8:26
Jiny pohled

Dekuji za clanek pane Streit. Dal jsem karmu a to hlavne diky tomu, ze jsem mel konecne moznost si precist trosku jiny pohled na vec (nikolv na zivot V. Havla, ale na vse kolem co provazelo jeho posledni cestu). 

I kdyz s Vami az tak za jedno nejsem, kazdopadne argumentujete slusne a nechapu prispevatele, kteri nejsou s to si aspon jineho pohledu na situaci vazit a to jenom z titulu, ze si ctou neco s cim nesouhlasi. Nevim co by podobnemu postoji rekl prave V. Havel.

0 0
možnosti
JP

apeppepa

23. 12. 2011 20:38
Špatná společnost

Myslím tu tady na blogu. Vaše snaha poplivat a zadupat Havla je marná. Spontánní reakce běžných lidí a jejich velká účast je nebývalá a pro mne i překvapivá. Takže do morku kostí protihavlovští blogeři - Streit,Matějka, Haslingerová - na Vás jsem náhodou narazil - ale i ostatní, nezoufejte a ve své nenávisti vytrvejte. Objevili se vám důležití spojenci. Mladí komunisté, komunističtí poslanci Grebeníček, Semelová, Grospič ....A pokud byste chtěli uspořádat protihavlovskou mezinárodní konferenci, určitě by přijel někdo z Ruska a Číny.  Možná si budete dobře rozumět.

5 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

23. 12. 2011 21:46
Re: Špatná společnost

R^R^ Výborně! Tohle si p.Streit za klobouk určitě nedá.:-)

Ke jmenovaným kontroverzním blogerům lze přičíst ještě "mistra" agresivních útoků p.Paulczyňského a několik dalších nenávistných provokatérů a je vymalováno.

1 0
možnosti
MW

mysak_25

23. 12. 2011 17:19
...

Domnívám se, že existuje za NATO intervencí na Kosovu element, který nikdo nemůže popřít: nálety, bomby, ty nebyly vyvolány ze zištných zájmů. Jejich povaha je výlučně humanitární ...

Václav Havel, Le Monde, 29. dubna 1999

http://www.youtube.com/watch?v=baPljmZbUjU&feature=related

http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/1342-osviceny-prezident-selektivni-humanista-nestastna-jugoslavie.aspx!!!!!!

0 0
možnosti
JW

georges

22. 12. 2011 20:01
TGM a kult osobnosti

Jak chcete objektivně hodnotit osobnost TGM,když povětšinu prezidentování byl chráněn zákonem a smělo se psát o něm pouze pozitivně,i kdyby důkazní břemeno bylo pravdivé?

Jak hodnotíte jeho národostní politiku,která vrcholila tím,že všechny ostatní menšiny,včetně Slováků se přidalo k Hitlerovi?

Po první sv.válce dostali váleční invalidi a vdovy důchod 600K na rok.On si nechal koupit Lány za 25 mil.,asi mu byl pražský Hrad malý.Za tři mil.K byl přestavěn pro pohodlí TGM během jeho dovolené v r.1920,která vyšla státní pokladnu na 400tis.K.Jel totiž na Capri i se služebnictvem převzatým od císaře pána.

On fakt neměl chybu

5 0
možnosti
MP

GenLogin

22. 12. 2011 20:54
Re: TGM a kult osobnosti

Pan Streit Vám bohužel nic objektivně neohodnotí. Při jeho černobílém chápání života, to ani není možné. Přidáte-li k tomu převracení historie, vytrhávání z kontextu či lpění na překonaných ideologických dogmatech, tak to není možné dvojnásob.

2 0
možnosti
PV

weitinger

22. 12. 2011 13:30
***

Pěkně jste to shrnul, v podstatě dle událostí, jak šly za sebou. Samozřejmě mi tam chybí Havlovo legendární humanitární bombardování a pravdo-laskavé podpisy pod výzvami k intervenci do několika suverenních států. Jasně, že na tryznu přijedou všichni ti Bušové, Merklové a Blérové, vždyť on se jim dost a dost za života zavděčil, nechci psát přímo o tom, že jim lezl někam.

V souvislosti s touhle hysterií a přímo učebnicovým příkladem, jak vzniká KULT, mě napadá jedna věc: české rčení, že o mrtvých jen dobře, tak to si myslím, je pěkná pitomost.

0 0
možnosti
RS

Vanguard

22. 12. 2011 11:03
Havel a zbrojní výroba na Slovensku

Pokud to ještě někdo čte, dovoluji si přiložit odkaz na článek o tom, jak to skutečně bylo s likvidací zbrojní výroby na SLovensku.

http://www.sme.sk/c/6188532/havel-nebol-zodpovedny-za-kolaps-zbrojoviek.html

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 12. 2011 11:46
Re: Havel a zbrojní výroba na Slovensku

Napsal jsem "Jeden naši republiku zakládal, druhý nese spoluodpovědnost za její rozpad. (Nebyl sám, ale vzpomeňme, kdo navrhoval pomlčku v názvu republiky, kdo Mečiarovi otevřel politický prostor podrazem na Dubčeka či kdo politicky likvidoval slovenské zbrojovky)."

Čili byl SPOLUODPOVĚDNÝ za POLITICKOU likvidaci. To nevylučuje jiné příčiny. Navíc s odkazovaným článkem je také možno také polemizovat. Navíc tady nejde ani tak o to, co vedlo k uzavření zbrojovek, ale o to, jak ty Havlovy pindy pobuřovaly Slováky. Tedy na rozpadu Československa měl Havel nemalý (možná rozhodující) podíl.

0 0
možnosti
S

Světlonoš_v02

22. 12. 2011 9:57
můžete toto a podobná tvrzení nějak dokázat?

"Dnes už je zřejmé, že integrační a kosmopolitní psychóza, kterou Havel zaséval a do posledních chvil neopustil, nás přivedla až k hospodářské pasti a na samotnou hranu existence svébytného státu."

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 12. 2011 11:37
Re: můžete toto a podobná tvrzení nějak dokázat?

Vy žijete na Marsu? 8-o

0 0
možnosti
MP

GenLogin

21. 12. 2011 21:52
Jako vždy stručné, lživé atd.

Lhanim, prevracenim historie a vytrhavanim z kontextu jeste nikdo spolecnosti neprospel, ani komuniste, ani vy..

6 0
možnosti
DS

Streit

22. 12. 2011 9:51
Re: Jako vždy stručné, lživé atd.

Ne vždy píšu takto stručně.

A prosím specifikovat lež, pravdolásko :-/

3 0
možnosti
J2N-Z

Jubilejní 20. nick -cenzuře zmar

21. 12. 2011 21:01
Zcela souhlasím

Bravo R^

0 0
možnosti
DS

Streit

22. 12. 2011 9:52
Re: Zcela souhlasím

Uvědomujete si, jak jste naštval mé kritiky? ;-)

R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...