Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Obávám se pane Streite, že československá a později česká politika je aktem permanentní kolaborace s cizí mocností i permanentním aktem vlastizrady už od dob Emila Háchy. Bilak byl vlastizrádcem z hlouposti i víry, částečně jen figurka v tvrdé geostrategické hře, která se děla mimo něj. Neotrockisté jako Havel nebo Zaorálek zrazují a zrazovali promyšleně protože se dali koupit...Nevím co je horší...

Jinak karma. R^

0 0
možnosti
Foto

Tak já píšu, jak jsem zapíjel pohřeb Brežněva a přesto se najdou provokatéři mdlého ducha, kteří z toho vyvodí mé údajné rusohujerství.

To jsou zakomlexovaní rýpalové, kteří nechodí kritizovat článek, ale autora. A ještě při tom předvádějí, jak jsou ubozí.

3 3
možnosti
ZM

Omlouvám se za příspěvek, není k Bilakovi, ale k Ukrajině:

http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=801071#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1 - ať může zase někdo pořvávat, že "ukrajinské záležitosti" nikdo z venku nepodněcuje.

2 1
možnosti
Foto

Neomlouvejte se, děkuji R^

0 1
možnosti
Foto

Ačkoliv nevím, co je to těšit se na něčí smrt (Hitler žil v jiné době než já), dala jsem Vám velkou karmu, za upřímnost. Nepochybuji, když se dívám na Vaše velké, chlapské dlaně, že byste byl schopen nejen hladit, ale i někoho uškrtit; naštěstí však máte pořád více v hlavě než v rukou, takže namísto šibenice anebo vězení nám můžete psát zajímavé články R^

0 3
možnosti
Foto

Nevím, kolik Vám bylo v roce 1968, mi 16, ale bylo tehdy málo Čechů, kteří by Biĺakovi nepřáli smrt. Ještě v 80. letech jsem měl radost, že skončil Brežněv. Člověk to ani nebere jako smrt člověka, ale konec nenáviděné instituce. To se nakonec za pár let potvrdilo. Nenávist ze mě postupně vyprchávala, řekl bych, že se rozmělňovala do dalších pollitiků, kteří i v nové době zrazují vlast.

Řekl bych, že jsem docela útlocitný vůči utrpení lidí. Ale ti politici tohoto typu (a patří mezi ně i Clinton, Bush, Blair, Sarkozy a verbálně i Havel), mají tolik krve na rukou, že člověk vůči nim ztrácí lidské ohledy.

A děkuji R^

3 3
možnosti
PK

Už jsem zažil oslavovat různé smrti, třeba Pinocheta, nebo obětí teroristického útoku (ze strany Palestinců) a jiné. Přesto jsem pořád nepochopil, k čemu je takové "oslavování" něčí smrti dobré. Dokázal byste mi to nějak přiblížit?

0 0
možnosti
Foto

Jak můžetesrovnávat smrt tyranů se smrtí obětí teroristů? 8-o

Jestli jste četl článek, Biĺakovu smrt už jsem neslavil.

Ale dovedu si představit oslavu, když smrtí nějakého tyrana a vraha, skončí nějaká zločinná epocha.

0 2
možnosti
Foto

Je zajímavé, proč to asi bylo napsáno. Kvůli bláznivému Zaorálkovi určitě ne. 

V kontextu s Bilakem je rusohujerský nádech opravdu pikantní.

1 2
možnosti
JN

Přemýšlel jste někdy o tom, že je vše jinak? Zkuste si připustit, že není brusel, ale těch "bruselů" je asi v Evropě padesát a rozhodují o fungování systémů v EU, že některé mohou ovlivnit více, jiné méně. Že na každý tento"brusel" dopadá ročně stovky odlišných faktorů než na ostatní "brusely". A že když nebude EU, furt tu ten "brusel" bude.

0 1
možnosti
LM

Karma! - ostatně jako vždy ;-)

2 2
možnosti
MM

Jen abyste se s ním v pekle nesmažil v jednom kotly. Co se týká nenávisti máte mnoho společného.

4 1
možnosti
Foto

...kotli... ale nemějte péči :-P

2 2
možnosti
DK

Pane Streite, myslím, že omlouvat podlost tohoto člověka tím, že dnes u kormidla stojí podlejší, je zavádějící.

Srovnávání Bilaka s kýmkoli dnešním jen zastinuje mrzký charakter toho zločince.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby přišlo na lámání chleba, kolik myslíte, že dnešních koaborantů by klidně podepsalo zvací dopis?

To ale neznamená, že chci vyviňovat Biĺaka. Jen už ze mě vyvanula ta pomstychtivost. Dnes jsou aktuálnější objekty, které zrazují zájem své vlasti.

4 3
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...