Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za autogram :-P

2 1
možnosti
Foto

Karma R^

Jen nechápu, proč zrovna Vy pane Streite nesmíte diskutovat, když na straně druhé  vysloveně agresivní i vulgární příspěvky příznivců Karla Schwarzenberga v diskusích zůstávají.

3 2
možnosti
Foto

Někteří provokatéři mě "odmazali". Ale byl mi vrácen 1 život ;-)

Dík R^

4 2
možnosti
VN

Jsem pro , aby obraz prezidenta ve školách nevisel.... škola má být maximálně apolitická orgranizace a prezident není apolitická funkce.

2 2
možnosti
PB

Škola má mít státní znak, to je povinné. Obraz prezidenta ne. 

Za totality jsem musela koukat léta na Husáka. A proč? Z povinné "úcty" k hlavě státu.

Pokud chceme něco lidem zprotivit, tak jim to nařiďme...

Ale proč nedát do třídy radši obraz se sluníčkem? Je to pozitivní motiv, nikoho neuráží, děti ho mají rádi a hlavně se nemusí po prezidentských volbách pokaždé vyměňovat.

4 6
možnosti

M86í10l10a 74Š46u86l89a

6. 2. 2013 9:46

.. to zrovna, hnedle se ozve společenství bigotních křesťanů, pravověrných muslimů a jiná havěť a bude s transparenty a mávátky protestovat proti vyvěšení symbolu staroegyptského náboženského kultu boha Ra .. tak to by fakt nešlo ;-D

2 4
možnosti
PP

P98e80t44r 83P33á81l64k82a

5. 2. 2013 23:11

pro portrét libovolného strejdy ve školních třídách nevidím apriori žádný důvod, takže na barikády zase půjdete beze mě, je mi líto.

Jiná věc je, že "revoluce" v sundávání fotek je k smíchu, ať už je spouštěcím mechanismem amnestie nebo zvolení Zemana - lepší by bylo, kdyby se tahle habsburská libůstka, která samozřejmě nemá s žádnou českou státností nic společného, vyplynula do ztracena nějak samovolně.

Státní znak by tam byl lepší.

3 5
možnosti
RH

Naprostý souhlas - jako vždy !R^[>-]

7 5
možnosti
Foto

O tom, jak budou vyvěšovat protektora Kárla natočili i oslavné video a nyní otočili...

Tady snad jde o to, aby se konečně přestalo tak masově krást - fotovoltanika, církevní restituce atd. - vykopnutí zkorumpované vlády je první krok.

Za článek karmaR^!!

11 6
možnosti
PJ

diky za upozorneni na clanek.. diskutovat o tom zda prezident ma nebo nema viste ve statni skole je neproduktivni.. presunul bych diskusi k tomu zda pan filala ma a nebo byt ministrem skolstvi

3 2
možnosti
JJ

Myslím, ýe se sluší autorovi poděkovat za dobré rady, ale za to, co bude viset na zdi třídy, odpovídá ředitel školy a podle mého názoru by tam neměl viset žádný politik. Současný prezident, Barroso, ani "mokrý hadr".

5 9
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...