Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DPC

Dr Perry Cox

21. 10. 2011 9:29
Úplný souhlas

karma R^

0 0
možnosti
JM

jirka3m

21. 10. 2011 8:12
pane Streite, ještě několik námětů

Schwarzenberg, Kocáb, Halík, Pehe, Bilderberg, Římský klub - ať máte co pomlouvat

0 0
možnosti
JL

blueheart

20. 10. 2011 9:12
svět podle...

Václav Klaus žije ve svém vesmíru, kde on je majitel nejlepší Pravdy na světě - není to typ moderního politika, ale jakéhosi monarchy. Havel je jiná osobnost - komplikovaná, napůl umělec napůl politik, trochu rozervanec, schopný dělat si legraci ze sebe, ze svých slabostí. Máme tady dva lidi, dvě osobnosti, dva politiky: Svět podle Klause a Svět podle Havla - každý si vybere to, co je mu bližší. Jsou ovšem i lidé, kteří to odmítnou, protože jim víc vyhovuje Svět podle Lenina nebo jiný... Nepřeceňujme své politiky, chtějme od nich, aby byli moderní, poctiví a sloužili svému národu, to úplně stačí.[>-]:-)

2 0
možnosti
JP

apeppepa

19. 10. 2011 22:02
Vytrženo z celkového kontextu

V některých bodech máte sice pravdu, ale je to něco jako kritizovat třeba Messiho, že občas netrefil branku. K Havlovi jsem měl dříve - při objevení se Klause - hodně výhrad, ale s odstupem času si ho cením více. Jeho zásluhy jsou značné a není to populista. V zahraničí je uznáván a respektován, stal se symbolem určitých hodnot.

3 0
možnosti
KV

Pazdrát

19. 10. 2011 16:38
Ach jo

Docela je mi líto vás a podobných "blogerů", kteří všude jen hledají negativa a....negativa a...zase negativa. Mám nejednu výhradu k Václavu Havlovi, některé i vy uvádíte, ale je velmi jednoduché takovýmto způsobem (jaký předvádíte) veškerou jeho činnost hanět a místy i plácat nesmysly, když nemusíte nic ze svých slov dokazovat. Absurdní koniny, jako např. "Nechal zatknout poslance Sládka" snad ani nemůžete myslet vážně! A vytahovat "podvádění manželek" ukazuje na vaší trapnost a ubohost. Jste jak bulvár - ať napíšete sebevětší blbost, nic se nestane. Nikdo vás nebude popotahovat po soudech, abyste dokazoval svá tvrzení. Takoví, jako jste vy, za to nikomu nestojí. Můžeme být asi tak stejně staří, něco jsem si prožil, tož na závěr pouze jedna poznámka - ať byl či je V.Havel jakýkoliv, jsem rád, že existuje a přeji mu hodně zdraví. U vás to vypadá na zášť a frustraci, ostatně jako u nejednoho blogera, který umí jen kydat hnůj.

1 0
možnosti
H

Happyjack

18. 10. 2011 13:53
Poklekni a ukloň se, ty čecháčku maloměšťáckej, řekl Vašek

Podřízenost a sebezapření zvítězí nad hrdostí a sebeurčením. To je heslo pravdoláskaře Havla. Hlavně nepoukazovat na vlastní historii, vlastní hrdost a čest. Díky téhle generaci pravdoláskařů se hrdost na vlastní národ i zemi nenosí, to zavání nacionalismem ale hlavně díky havlovské interpretaci maloměšťáctvím a zaprděnou čecháčkovskou mentalitou. Zkrátka kdo se bez diskuse a bez názoru nepodřídí diktátu zvenčí (dnes samozřejmě ze západu), je zaprděný čecháček, maloměšťák a nacionalista v jedné osobě. V tom případě proč jsme suverénním státem? Snem Havla by možná bylo se dobrovolně vzdát české národnosti, rozpustit tenhle stát a nechat se adoptovat někým ze západních států ideálně Německém či Rakouskem. A tady již můžeme chápat historii Havlovy rodiny a odkud ten Vašek ty názory má.No od svého otce a své rodiny, která za války více než pekla s okupanty.Takže dle Havla tedy kdo bojoval v odboji za války, musel být čecháček a maloměšťák,no není to havhnus?

1 0
možnosti
DS

Streit

19. 10. 2011 8:55
Re: Poklekni a ukloň se, ty čecháčku maloměšťáckej, řekl Vašek

Přesně. R^

0 0
možnosti
PK

bakules2

18. 10. 2011 7:12
souhlas,karma

0 0
možnosti
DS

Streit

18. 10. 2011 8:43
Re: souhlas,karma

Děkuji.

0 0
možnosti
RH

djelem

17. 10. 2011 17:56
Naprostý souhlas - jako vždy !

Případ Havel je svědectvím o prolhanosti  medií vlastněných mezinárodní oligarchií.[>-]

1 0
možnosti
DS

Streit

17. 10. 2011 22:13
Re: Naprostý souhlas - jako vždy !

R^[>-]

0 0
možnosti
L

levičák

16. 10. 2011 23:17
jsem ochoten diskutovat!

Některé věci jsou zajímavé, jiné ne. Já osobně si myslím, že Havel je stále spíše umělcem, než politikem a ne dobře odhadl, s kym se kamarádí. C Mercedesu jezdí. Ale tak když na něj má...to mi nepřijde tak hrozné. Statní kasa je zatěžována horšími věcmi, než jsou eko záležitosti. A ačkoliv opravdu nedám ruku do ohně za to, že Bakala má čisté ruce anebo že Havel vždycky udělal dobře, stejně mi ten článek přijde trochu zaujatý.

2 0
možnosti
DS

Streit

17. 10. 2011 13:07
Re: jsem ochoten diskutovat!

Museli bychom se zastavit u toho, co podle vás není pravda.

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

15. 10. 2011 12:52
Fakt si myslíte, že vám hrálbo až teď?

Podle mne jste ztratil soudnost už tehdá, kdy jste se cpal do letadla a vaši drazí měli kufřík šminek a tekutin, vy jste zvonil v rámu jako rolnička (protože přece máme demokracii a vy chcete své oblíbené onované boty a ocvočkovanou džísku) a ještě vám vzali (probůh ta drzost) meč, který sice vypadal dost věrně, ale byla to jen plastová hračka. A jak jste pak hned o tom napsal odvážnou a údernou stať. :-)

Ale nic ve zlém, zatím se to nezlepšuje. Ale ani nezhoršuje. Vyberte si variantu, co se vám lépe hodí....

4 0
možnosti
DS

Streit

17. 10. 2011 13:10
Re: Fakt si myslíte, že vám hrálbo až teď?

Vám muselo hrábnout už od narození. A máte ze mě nějaké komplexy

Pro ostatní na vysvětlenou:

http://streit.blog.idnes.cz/c/171136/Falesne-dilema-Osahany-a-naskenovany-nebo-mrtvy.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...