Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J55a81n 15Z28i62e49g66l35e82r

17. 10. 2013 10:25

Vyvozovat z několika málo komentářů takový závěr, je přehnané.

0 0
možnosti
Foto

myslím, že kritika Hertla byla daná tím, že si to dovolil nekanaďan..,být to domací, oslavy budou hraničit s povinným shlédnutím už v základních školách.

3 0
možnosti
Foto

Asi ano. Ale hůl našli v politické "korektnosti". Dovedete si to představit před nějakými deseti lety? Ani náhodou, nikdo by se nevystavil takovému zesměšnění.

0 1
možnosti

M29í24l11a 79Š46u23l59a

16. 10. 2013 12:00

.. asi bych k tomu neměl co dodat, ale přeci jen bych měl jednu oponentní připomínku .. já tedy upřednostňuji psi před bezdomovci, anóbrž člověku dávají více radosti a věrnosti, než bezdomovci .. jestliže v Ráji nejsou psi, potom chci po smrti jít tam, kam odešli oni ..

.. a i přes tuto naprosto zásadní nesrovnalost jako vždy, jako vždy ;-DR^

0 2
možnosti
Foto

Pejsci za svou situaci nemohou, jsou závislí na páničcích. U bezdomovců to tak být nemusí. Ale bohužel přibývá případů, kdy si svou situaci přímo nezavinili. Nebo prostě dnešní tvrdou dobu intelektuálně nezvládli. Oni na žádného pánička spoléhat nemohou, nikdo je pro svou radost domů nevezme. Měl by se postarat stát, jsou to přece lidi. Jenže i stát a různé spolky se spíše postarají o zanedbaného pejska než o zuboženého bezdomovce. Už je vyhazují i ze zdravotnických zařízení. Stydím se za to. Já neplatím daně proto, aby se stavěly přechody pro žáby nebo je politici rozkradli.

Ale vím, že i přes tuto zásadní výhradu jste mě pochopil, ostatně JAKO VŽDY. R^

1 1
možnosti
JH

J40a50n 90H19o47f90í12r57e16k

16. 10. 2013 8:05

Já si myslím, že jediným lékem na nemoc politické (či jakékoliv jiné) korektnosti je zásada říkat to, co si myslím. Např. když o sobě nějaká šíleně tlustá dáma tvrdí, že je plnoštíhlá, upozorním ji, že mi připadá spíše plnotučná... A nebát se být označen za rasistu, homofoba, fašistu, neonacistu, radikála, extrémistu, šovinistu, mysogana..., neb být v dnešní době nějak takto oškatulkován je vlastně pochvala.

1 1
možnosti
Foto

To nepůjde. Kdyby lidé říkali to, co si myslí, to by spolu nevydrželi. A slovo má dnes bohužel větší důležitost než činy, takže opatrně s ním.

0 0
možnosti
LM

Cíleně Vás vyhledávám a čtu pravidelně (jako ještě několik dalších bloggerů). Občas souhlasím, občas méně, karmuji téměř vždy. Vyložený nesouhlas s Vašimi názory bych spočítal na prstech jedné ruky; asi by ani nebylo normální, abych s Vámi souhlasil úplně ve všem... ;-)

Ale dnes si říkám, že je škoda, že nemohu karmu vyjádřit procentuálně. Snad úplně poprvé bych Vám dal 100 % (a kdyby to nebyl matematický nesmysl, tak i mnohem víc! :-)).

Takže - KARMA!!!

3 1
možnosti
Foto

Beru to jako poctu. Chápu, že to vždy není na 100%, a jsem rád, když se to podaří, a konkrétní jedinec se plně ztotožní R^

0 1
možnosti
MR

M32i39l19a53n 81R47a22d81e50k

16. 10. 2013 3:37

ale smi se to vse rikat, ale mozne ze v Cesku az si zvolite komunisty, nebo nepujdete k volbam a oni nabudou moci, tak vy zase nebudete moci.

Zatimco v okolni Evrope spise zacina vitezit takzvana "ultrapravice", cili ne-levice, a nebo treba jen zacina silit, v Cesku ne. Takze je to spise cesky problem. Ze nejakej kanadskej sasek zaperlil protoze ho plati aby rikal kraviny, na to nehledte. Jen se snazte aby jste mohl rikat a psat co chcete, doposavad to jde - na Zapade, tak jen aby Cesko zase nebylo "vychod".

0 0
možnosti
Foto

Tak to nevidím. Cenzura, autocenzura i berlusconizace médií jsou v plném proudu. A nejen v ČR! Ta politická "korektnost", která to všechno způsobuje, přišla ze Západu a dokonce i ze zámoří. Začíná to být už nejen neúnosné, ale i nebezpečné. Vždyť se podívejte, kam to vede:

http://streit.blog.idnes.cz/c/361474/Proboha-nedopustme-aby-nam-pomahal-Petr-Uhl-s-manzelkou.html

A v té Kanadě to bohužel nebyl jen jeden šašek. :-(

3 1
možnosti
SS

Tak Don Cherry je vse jine (mnoho dukatu) jen ne hyperkorektni - je to proste sasek co nema rad Evropany.

0 1
možnosti
Foto

No jo, ale když se mi do toho obrazu tak hodil ;-)

Však on nebyl první. Ale ta "korektní" vlna tam byla, prý ji spustil Jamie McLennan. :-/

0 1
možnosti
MT

karma.

Vzpomínám jak měl stejné problémy s radováním se po gólu Ovečkin.

Tohle jsou přeci situace, pro které divák na ten sport chodí a emoce k tomu sportu patří.

0 1
možnosti
Foto

R^ Je to opravdu k uzoufání. Včera jsem porovnala fyziologické předpoklady žen a mužů a žádala zrytí pole (po těch bramborách, jestli vzpomínáte). Byla jsem korektně odmítnuta, ale jak tak koukám na Vás a Vaše svaly, nechcete přijet?

1 2
možnosti
Foto

Moje svaly nějak ztrácely výkonnost, kdykoliv se nejedná o sport, ale o něco užitečného ;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...