Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V ranné dospělosti mne v noci obstoupilo pět vrstevníků a za každou cenu chtělo velmi někomu namlátit (bez důvodu a komukouilv). Byť se mi svíralo,  zeptal jsem se, kdo z nich to nejvíce potřebuje. No přece Mirek, řekl jeden, načež mu jiný oponoval, že Mirek ne, ale Karel určitě, neboť Pavel ho vyprovokoval. Tím jiným byl Vlastík, jehož bratr dvojče (poději identifikovaný jako Pavel II) nakonec podpořil Pavla, který se bál Karla. Pěstí jsem srazil Mirka, a ještě než jsem utekl, řekl Pavel II Vlastíkovi: Dobře ti tak. Já tenkrát neprovokoval, ale prezident to dělá v míře, že se mu jednou stane, že ho praští jak Mirek, tak Vlastík, , oba Pavlové a nakonec Karel, který byl spolu se mnou v celé šlamastice nevinně. Zeman tak nevinný není. Jeho provokace pravděpodobně brzy najdou odezvu (možná má ta odezva přijímení Šlachta).

0 0
možnosti

Ano, tohle bych podepsal, včetně té europasáže, když takový proti eu jako Vy až tak nejsem. Ale článek je přiměřený a dle mého i pravdivý.

1 1
možnosti
Foto

Samozřejmě, nikdo není dokonalý a co se týče spásy, vidím ji jedině v tom, když pořádně zaprší a ochladí se, jinak zgebnem :-) U mě Zeman nebyl druhou nejhorší volbou, ale asi jedenáctou nejhorší :-), ale karmu jsem Vám dala, poněvadž vzhlížet nekriticky ke komukoliv, k politikům pak zvlášť, je záležitost hodná puberťáků - na druhé straně se ale musíme politovat, že stárneme a nedokážeme se nadchnout vůbec z nikoho... Kdy už napíšete ten slibovaný článek, který se mi nebude líbit? Přeji fantastickou bouřlivou (myslím bouřkovou) noc do Frýdku!

1 2
možnosti
Foto

Nezhebnul jsem, i když jsem vyrazil v tom hycu (u nás slunečno asi 36C) na pravidelný běh. Překvapivě jsem se dokonce vrátil ;-)

Napsal jsem, že druhou nejhorší volbou byl ve finále, tedy v souboji s KS. Lepší tam být nemohl, chudák :-)

Nadchnout se má člověk pro věc, ne pro nějakou celebritu (lhostejno, zda skutečnou nebo umělou). Sebevětší ikona může zklamat. I odborníci ve svém oboru mohou být jinak poplety.

Určitě se jednou trefím. Zatím s každým, kdo mě chválil, ten nesouhlas jednou přišel. ;-)

Na bouřku se těším, ať pomine to dusno. Snad se zase v Hranicíh nerozpadne...

1 0
možnosti
Foto

No toto? Úsměv mi tuhne. Až tak jste se snížil na úroveň bulváru...?! Zklamal jste mne, ale ani já Vás nepotěším. Byl jsem petentem Tomia a také jsem nakonec volil Zemana. Nejen proto aby se v hrobě neobraceli "zapadlí vlastenci", ale i proto, že nikdy nezapomenu na to, jak za tvrdého bolševika vyšel v Technickém magazínu Milošův analyticko-kritický článek na stav hospodářství v ČSSR. Urychleně (i když pozdě) byl komanči zakázán a my jsme si jej tajně pod rukama půjčovali na pracovišti (byli jsme sledováni STB-měli jsme strach) a obdivovali Zemanovu odvahu a přímočarost kritiky bolševického hospodářství. Kdo něco takového tehdy udělal a kde jsme byli my všichni ostatní se svou zbabělostí ... (taky nejste nejmladší, že?)?!! Bylo jich málo. Já dnes prezidentu Zemanovi věřím, že mu jde o překlenutí období do řádných voleb. Jeho hlavním argumentem je ušetřit stamiliony za další volby navíc, neboť volby do EU parlamentu by zůstaly extra osamoceny. A to já beru jako směrodatné a už vůbec neberu, že mu nejen média, ale dokonce i článkaři z lidu hážete klacky pod nohy. Odmítat různými konspiracemi Rusnovkovu vládu, či takto shazovat prezidenta Zemana je nejen že hodno bulváru, ale i k ničemu co by nám mohlo pomoci ve srabu v jakém jsme!!Rv

2 3
možnosti
Foto

Můj článek vnímáte jako bulvární? 8-o

Co byste potom musel říkat na Zemanovy braky (jinak se těm "knihám" říkat nedá)?

Před 5 lety jsem napsal:

http://streit.blog.idnes.cz/c/45004/Povl-a-hnuj-na-Hrad.html

1 1
možnosti

P47e50t88r 66N75ě97m30e63c

29. 7. 2013 13:53

Prijde mi to zle: "

Stojí za to, že Kalousek zuří"

1 1
možnosti
Foto

Jestli zuří největší šíbr naší politiky už od dob Národní fronty, vypovídá to, že momentálně se děje něco pozitivního :-P

6 2
možnosti

M38í57l50a 77Š49u32l35a

29. 7. 2013 13:40

.. nepropadnu, to slibuji :-) .. když už jsem nepropadl ani ve škole, tak proč nyní, no né? .. 

.. za povšimnutí stojí aktivita Zemanova, pardon, Rusnokova souboru písní a tanců .. řeší se solární byznys, trhají se křidýlka neposlušným stavařům na D1 a jsem zvědavý, jestli je napadne třeba snížit SD na PHL .. jo jo, SPOZ finišuje ve volební kampani a zatím jí to nestojí ani pětník :-) .. 

.. no a zase karma (zase na konci, aby Jirka Euler neměl co komentovat ;-D) ..

2 0
možnosti
Foto

Šnajdr, Tluchoř a Fuchsa taky slibovali ;-D

SD na PHL? To je spotřební daň na PHM? To by je napadnou mělo!!

SPOZ, Babiš, Okamura, Bobo...mi malé strany nevadí, horší to nebude. Teď si uvědomuji, že tam začíná patřit i ODS ;-)  Ale volit budu asi SSO R^

A dík, že jsem u vás málem borec na konec:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Ja jsem se dal na posledni dobou jeho stranu i kdyz jsem v mych drivejsich clancich vyjadril hodne pochyb a sice dost proto, ze zacal "cistit kanalizaci", ktera se zdala byt pekne zasvinena. Nez dojde az do konce kanalu, budeme videt zda je to machr, nebo nabubrenec. Nelze si vsak namlouvat, ze je superman. V tom mate pravdu. Bohuzel jeho predeslou politickou karieru nepamatuji, nebot v tu dobu jsem se o ceskou politiku nezajimal a nic o nich necetl. Dohanim sve vedomosti a jsem dost pozadu, ale co vidim, se mi zatim libi.

3 0
možnosti
Foto

A jeste neco. Kdyz Zemana chvalite, (jako ja v poslednim clanku) tak mate pod clankem same kritiky kteri vam nadavaji. Kdyz na neho nadavate, tak mate pod clankem opet kritiky kteri vam zase nadavaji. Zajimave, ne?

4 0
možnosti

Pane autore,teda vy jste se do presidenta Zemana pustil.Nepovedlo se mu leccos,pokud se vám nelíbí jeho charakter-je to vaše věc.Jsem také trochu "geront"a pamatuji jeho špatné ale i dobré a toho co umí je rozhodně víc než co se nepovedlo.Nevidím teď ale nikoho jiného kdo by si s těmi Kalousky atd .poradil.Zatím se zdá,že se mu daří .Chci věřit tomu,že i díky jemu se v naší zemi bude žít lépe a radostněji

3 0
možnosti
Foto

Váš optimismus bych vám mohl závidět, ale nějak mi to nejde...

1 1
možnosti
Foto

Nevím, kde jste viděl zuřit jakou klaku, ale rozvášňujete se hlavně vy sám.

A... doporučuji inventuru myšlenek. ;-)

10 1
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...