Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SČZK

Smradlavej čmoud z komína

18. 8. 2011 15:26
problém jsou jen imigranti

černoši nechtějí pracovat ani se učit, umí jen ničit a krást

statistika: 28% černochů v USA skončí ve vězení

0 0
možnosti
P

princdrson

14. 8. 2011 19:53
BBC x iDnes

To je zvláštní, kolik je na blogu iDnes brouků Pytlíků, kteří v Británii nikdy nebyli, nebo možná před 10 lety na autobusovém zájezdu na pár dní, ale přesně ví , co se v Británii stalo, jaké to má příčiny a bude mít následky. Snažil jsem se na BBC najít podobně fundované jedince, kteří se vyjadřují k českým událostem, ale bohužel, nebo bohudík, jsem nenašel ani jednoho.

Zdá se tedy, že jenom blog iDnes je zásobárnou zvláštních všeználků, kteří zřejmě již vyřešili všechny osobní problémy, stejně tak i problémy Česka a tak upřeli pozornost do zahraničí. Kde se v těchto nadutcích bere ta sebejistota, že oni jsou ti vyvolení, kteří rozumí úplně všemu, to opravdu netuším.

0 0
možnosti
D

dannny

13. 8. 2011 0:51
Trochu zmatek, ne?

Kdo teda mává celou Evropou a zneužívá těch "nesmyslných" direktiv? Levicoví pseudointelektuálové nebo ten nadnárodní kapitál? Není to náhodou tak, že ten "nadnárodní kapitál" použije jakoukoli ušlechtilou myšlenku, na které se dá něco vytřískat? Z ušlechtilé snahy léčit se stal úžasný farmaceutický business, z úsilí o hledání alternativních zdrojů energie se rychle stal systém na tahání peněz ze státních rozpočtů atd... Fakt si myslíte, že je problém v těch klidně pseudointelektuálních snílcích? Vždyť mají nulovou sílu cokoli měnit. Necháte sebou manipulovat. Jednou se imigranti hodí, pak je zase potřeba se jich zbavit. A až se zase něco pohne, tak si kluci vymyslí nějakou jinou pohádku, a Vy jim na to zase skočíte. Uvědomte si, že nacionalismus je využíván pro manipulaci s lidmi snad od počátku lidských dějin.

2 0
možnosti
J

JaFa61

13. 8. 2011 8:06
Re: Trochu zmatek, ne?

R^danny, vystihl jste to skvěle. Také jsem byl jedním z těch, co naletěli pravicové ideologii.

Tito ředitelé zeměkoule stojí za války v pozadí na obou stranách, financují ničení, proč asi? 

Vládnoucí loutky jsou většinou jen nastrčení diverzanti s vysokými oblbovacími schopnostmi.

Kdo nás naučil, že jsou toto rudé myšlenky a je potřeba používat pravicové názory??

Lež, to je ideologie těch, co nemají nikdy dost.

0 0
možnosti
S

steinera

12. 8. 2011 21:51
Bude to asi trochu složitější...

Řekl bych, že za rabováním a terorem lůzy, kterého jsme dnes svědky ve Velké Británii, lze v první řadě spatřovat totální ztrátu a popření všech tradičních hodnot, na kterých evropská civilizace vyrostla.

Samozřejmě, desetiletí masivní imigrace z krajin, jejichž obyvatelé mají tradiční hodnoty jiné, tomu velmi přispěla. Ano, Enoch was right! Nelze to však zúžit jen na tento problém.

Velmi dobře to popsal pan Thillo Sarrazin ve článku zabývající se politickou korektností, což s tím velmi úzce souvisí.

http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-jazyk-popirani-06e-/p_zahranici.asp?c=A110807_180120_p_zahranici_wag

0 0
možnosti
J

JaFa61

12. 8. 2011 16:55
Problém je nadnárodní finanční mafie.

A naši politici s rektálním alpinismem. Co z toho má většina lidí, že menšina zbohatla z jejich daní? Legalizovaná zlodějina to je.;-(

0 0
možnosti
P

pouyt

12. 8. 2011 14:29
fakt,jde o imigracni problem

i s temi bilymi z Vychodu,jak je videt na video.Rv

0 0
možnosti

Ghost Dog

12. 8. 2011 13:57
karma ...

.. chtěl jsem také něco namítnout k těm UK (Ukrajincům), ale koukám, že už tam jeden advokát je :-), s tím vaším dodatkem se také mohu ztotožnit .. jedny znám, mají vlastní rodinnou firmu a už tu pracují asi 10 let, jsou to slušní a pracovití lidé (od pondělí do soboty, od 7:00 do 19:00), na jejich práci je radost pohledět .. ale doma jsou na Ukrajině, tam si staví svoje domy .. až jednou odejdou, bude mi snad po nich i smutno ..

.. možná jsou vyjímkou mezi těmi ostatními, ale to nic nemění na faktu, že bez nich (obecně) bysme tu asi toho moc nepostavili ..

.. a karma R^

1 0
možnosti
DS

Streit

12. 8. 2011 14:08
Re: karma ...

Dík za pochopení R^

0 0
možnosti
L

laduk

12. 8. 2011 12:29
hm..

Vidím tu jeden velký omyl. Ukrajinec, který se v Čechách narodí a bude to slušný člověk, nebude mít vůbec žádný problém. Narozdíl třeba od cikánů, černochů a arabů, to jsou věční cizinci. Proč asi ..

0 0
možnosti
DS

Streit

12. 8. 2011 12:51
Re: hm..

Zaprvé, píšu přece: " čím více je nám problémová komunita civilizačně vzdálená, tím větší problém pro majoritní společnost představuje".

Zadruhé, ti Ukrajinci byli příklad a je mnohem pravděpodobnější, že tady zůstanou mafiánští bossové než otročící živitel rodiny, která je na Ukrajině.

Zatřetí, Vietnamci jsou ctižádostiví i slušní, ale pokud je o masovou imigraci, také to není dobré.

1 0
možnosti
M

MikiInSpain

12. 8. 2011 12:12
vietnamci

Jsou nam kulturne asi dost vzdaleni, ale presto jejich mensina u nas ani do budoucna pravdepodobne nepredstavuje nijaky problem a to ani v pristich generacich :) Jedine, na co si muzeme stezovat je, ze diky vyssimu nasazeni mohou casem obsazovat stale vice vlivnych pozic, ale konkurence je zdrava a aspon nas to donuti taky makat :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...